Livsstil

The Goth Challenge 16 – 20

The Goth Challenge 16 – 20

16. Hur ledigt klär du dig som mest?
– Kolla in mitt inlägg Comfy goth här, det är en typisk outfit för mig.

17. Favoritmärke?
– Det beror på för vad det är, kläder så har jag inget. Men accessoarer däremot… Killstar är ett, plus i kanten för att deras smycken är gjorda i stål och risken för allergisk reaktion (nickel för min del) är låg!

18. Värsta upplevelsen med ditt hår?
– Måste vara när jag blekte det så mycket att det gick av…

19. Dela med dig av ett makeup tips och visa en bild på din favoritlook!
– Jag vet inte om jag har något tips egentligen, eller… det skulle kunna vara: experimentera! Jag gör det ofta innan jag ska tvätta av mig sminket på kvällen. Det är det som är bra med smink, det går att tvätta bort!

Detta är min favoritlook, på mig själv:

20. Om du kunde färga ditt hår i vilken färg som helst, vilken skulle det vara?
– Jag har provat många färger under årens lopp, och jag vill faktiskt bara ha svart hår. Det är min färg. Men jag skulle gärna ha dreads igen ?

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.