Livsstil

The Goth Challenge 21 – 25

The Goth Challenge 21 – 25

21. Har du någon body mod, eller funderar du på att skaffa en?
– Jag har flera, och har haft flera. Just nu funderar jag på att pierca näsvingen och överläppen… igen.

22. Om du kunde gå på något goth event, vad skulle det vara?
– WGT helt klart. Bra musik och vackra människor!

23. Vilken är din favoritfotograf eller konstnär?
– Jag gillar Edvard Munch och Van Gogh. Har ingen favoritfotograf.

24. Bästa webbplatsen för goths?
– Kommer inte på någon webbplats… däremot podcasts, appar och annat. En podcast jag gillar är Cemetery Confessions.

25. Har du funderat på att lämna subkulturen?
– Vid vissa tillfällen, ja. Men det har varit i perioder då jag inte levt ut min tillhörighet på det sättet jag vill då t ex ett par ex försökt styra mig i den riktningen de ville. När min mörka sida inte var det dom ville ha…

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.