Jenny Elisabeth.se

Eragon

av Jenny Elisabeth
2 views

Eragon

S*Romanenko’s Eragon 2006-11-28 – 2017-01-05

Jag har länge blundat för den här dagen, men nu kom den och det med besked. Igår ringde telefonen, jag väntade på att katterna skulle komma hem från pensionatet… när det ringde var det Eva från pensionatet. “Eragon är sjuk, jag tar honom till veterinären!“. Jag blev iskall, jag tror mitt hjärta stannade. “okej, tack” kunde jag stamma fram.

Hon skulle ringa igen när hon visste mer, och när hon ringer igen får jag beskedet ingen vill ha. Eragon, 10 år gammal, hade svår diabetes och njursvikt. Det fanns ingenting man kunde göra även om man ville. Veterinären sa att det är mest humant att låta honom fortsätta sova. Och med gråten i halsen sa jag “låt honom somna in“.

Jag tror inte jag riktigt förstått vad som hänt än, det kommer i vågor; jag går in i badrummet och kommer på att han inte kommer ligga på badrumsmattan mer. Han kommer inte sno karré från min tallrik. Jag kommer aldrig få höra hans fina “miow” igen, eller köra ner min näsa i hans päls.

Med tanke på detta så vet jag inte vad som händer här på bloggen, jag känner att det kanske stannar av helt eller så blir bloggande det som håller mig distraherad från sorgen och tankarna. Men i alla fall…

Älskade Eragon, vi ses på andra sidan. Mamma älskar dig.

2 kommentarer
0

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Linda Frostklinga 7 januari 2017 - 12:44

Vet alltför väl hur det känns. Skickar lite styrka till dig! <3

svara
Jenny 7 januari 2017 - 12:45

Tack så mycket Linda! <3

svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer