OOTD #6

av Jenny Elisabeth
6 views

OOTD #6OOTD #6: Zalando, H&M+, Restyle, Skeletos & DarkEleganceDesigns @ Etsy

Dagens outfit kan beskrivas som lite rockig med spooky detaljer. Idag blir det en tur till Göteborg för att träffa Annica, men också för att gå till Ed’s Kroppskonst och bli piercad. Linnet, jeansen och kängorna är alla från Zalando. Jackan kommer från H&M+ och smyckena kommer från Etsy. Till detta kommer jag ha en sminkning som visas upp på Instagram eller Snapchat, heter @hjartestrang. Till sminkningen kommer jag använda LH Cosmetics Infinity Palette.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer