4 nyanser av svart

Jenny testar: 4 nyanser av svart

av Jenny Elisabeth
4 views

4 nyanser av svart4 nyanser av svart

Jag har testat och försökt jämföra de fyra, svarta flytande läppstiften jag har. När jag testade dessa läppstift så använde jag ett tunt lager läppbalsam innan och lät det sjunka in. Jag använde ingen läppenna/eyeliner under för jag ville se hur de fungerade på egen hand. Jag tog bort dem med Elemis Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil.

4 nyanser av svart: Anastasia Beverly Hills MidnightAnastasia Beverly Hills Midnight

Midnight är ett lite mer flytande lätt läppstift, det påminner om NYX Liquid Suede formulan. Det har en liten doe-foot applikator som tar upp en hel del produkt vilket gör att det täcker snabbt. Det är lätt att applicera men då jag är darrhänt blir alla applikationer lite skakiga i kanterna. Och när det då är lite extra produkt på applikatorn blir kanterna ännu värre; jag rekommenderar att torka av lite produkt på hylsans kant innan man applicerar det på läpparna. Midnight kan du köpa på KICKS.se och det kostar 259 SEK.

4 nyanser av svart: Kat Von D WitchesKat Von D Witches

Witches är favoriten då jag tycker den är lättast att applicera på grund av storleken på applikatorn. Den tar upp lagom mängd produkt och läppstiftet täcker med ett lager. Nyansen är väldigt fin och djupt svart. Läppstiftet har en svag syntetisk doft men den stör inte. Kat Von D säljs exklusivt hos Sephora i Sverige och ett Everlasting Liquid Lipstick kostar 215 SEK.

4 nyanser av svart: KylieCosmetics Dead of KnightKylieCosmetics Dead of Knight

Dead of Knight har också en lite rinnig formula, en lite mindre applikator och till skillnad från de andra läppstiften har det en söt lite syntetisk doft. Det var svårast att ta bort, till och med med olja. Det är opakt och verkligen svart. Dead of Knight tar lite längre tid på sig att torka än de andra läppstiften. KylieLipKits finns att köpa på KylieCosmetics.com och kostar $29.00 USD, men tänk på att det tillkommer frakt och säkerligen tull & moms.

4 nyanser av svart: NYX AlienNYX Alien

Alien är ett svart “flytande läppstift“, jag använder den termen löst för till skillnad från de andra läppstiften torkar det inte helt matt utan har en glossig finish. Jag tyckte applikatorn var lite för stor och nyansen är inte helt svart utan snarare svart med en droppe vitt. NYX Alien finns att köpa bland annat hos Eleven och kostar 99 SEK.

4 kommentarer
0

Du kanske tycker om

4 kommentarer

Zyllah 25 januari 2017 - 11:27

Svarta läppstift är super fina, men jag vågar inte riktigt använda det själv. Jag letar efter ett turqouist. <3

svara
Jenny 25 januari 2017 - 12:01

Åh, turkost vore snyggt! Känner att NYX borde ha det?

svara
elviraMeduza 28 januari 2017 - 16:38

Ska nog köpa Lolita och Witches nästa gång jag är på Sephora…! ?
Vet att nyx har lanserat några nya färger i suede lipstick serien men om det finns i Sverige vet jag inte!

svara
Jenny 28 januari 2017 - 19:40

Lolita är fin! Har inte koll på om de nya NYX finns här ännu…

svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer