Kvällsrutin 13/1 2017

Min månad i hudvård: januari 2017

av Jenny Elisabeth
10 views

Godmorgon!
Idag ska jag visa hur min månad i hudvård har sett ut under januari, jag har ofta fotat och lagt upp på Instagram: @jennyelisabeth.se. Men alla dagar/tillfällen har jag inte kommit ihåg att fota.
7/1 2017: Kväll

7/1: Kväll
Rengöring: Emma Hardie Amazing Face Cleansing Balm / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: Tata Harper Hydrating Floral Essence / Ögonkräm: Tata Harper Restorative Eye Cream / Serum: Sunday Riley Good Genes / Återfukta: Sunday Riley Artemis

9/1 2017: Kväll

9/1 Kväll
Rengöring: Clinique Liquid Facial Soap Extra Mild / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: Elemis Balancing Lavender Toner / Ögonkräm: Tata Harper Restorative Eye Cream / Serum: Estée Lauder Advanced Night Repair / Återfukta: Sunday Riley Artemis

12/1 2017: Kväll

12/1 Kväll
Rengöring: Tata Harper Purifying Cleanser / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: Clinique Moisture Surge Face Spray / Ögonkräm: Kate Somerville Goat Milk De-Puffing Eye Balm / Serum: Paula’s Choice Clinical 1% Retinol Treatment, Estée Lauder Advanced Night Repair / Återfukta: Sunday Riley Artemis

13/1 Morgon
Rengöring: Oskia Renaissance Cleansing Gel / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: Kate Somerville Nourish / Ögonkräm: Clinique Pep-Start Eye Cream / Serum: Codage No 1 Hydration Intense / Återfukta: Medik8 C-Tetra Vitamin C Day Cream

13/1 2017: Kväll

13/1 Kväll
Sminkborttagning: Clinique Take the Day Off Balm / Rengöring: Emma Hardie Amazing Face Cleansing Balm / Exfoliering: PIXI Glow Tonic / Återfukta: May Lindstrom The Jasmine Garden / Ögonkräm: Estée Lauder Revitalizing Supreme Eye Cream / Serum: Estée Lauder Advanced Night Repair / Återfukta: Medik8 Hydr8 Night Cream

14/1 Morgon
Rengöring: Oskia Renaissance Cleansing Gel / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: Clinique Moisture Surge Face Spray / Ögonkräm: Clinique Pep-Start Eye Cream / Serum: Ole Henriksen Truth Serum / Återfukta: Medik8 C-Tetra

15/1 Morgon

15/1 Morgon
Rengöring: Oskia Renaissance Cleansing Gel / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: January Labs Resorative Tonic Mist / Ögonkräm: Clinique Pep-Start Eye Cream / Serum: Ole Henriksen Truth Serum / Återfukta: Medik8 C-Tetra

15/1 Kväll

15/1 Kväll
Rengöring: Beauté Pacifique One Step Cleansing & Moisturizing Water / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: January Labs Restorative Tonic Mist / Ögonkräm: Sarah Chapman Skinesis Eye Recovery / Serum: Estée Lauder Advanced Night Repair / Återfukta: Medik8 Hydr8

17/1 Morgon

17/1 Morgon
Rengöring: Oskia Renaissance Cleansing Gel / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: January Labs Resorative Tonic Mist / Ögonkräm: Clinique Pep-Start Eye Cream / Serum: Ole Henriksen Truth Serum / Återfukta: Medik8 C-Tetra

18/1 Morgon

18/1 Morgon
Rengöring: Clinique Liquid Facial Soap Extra Mild + Foreo Luna Mini 2 / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: MV Organics Rose Hydrating Mist / Ögonkräm: Clinique Pep-Start Eye Cream / Serum: Kypris Clearing Serum / Återfukta: Medik8 C-Tetra

18/1 Kväll

18/1 Kväll
Rengöring: Beauté Pacifique One Step Cleansing & Moisturizing Water / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: MV Organics Rose Hydrating Mist / Ögonkräm: Estée Lauder Advanced Night Repair Eye + Serum / Serum: Paula’s Choice Clinical 1% Retinol Treatment, Estée Lauder Advanced Night Repair / Återfukta: Medik8 Hydr8

20/1 Kväll

20/1 Kväll
Rengöring: Elemis Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: January Labs Restorative Tonic Mist / Ögonkräm: Sarah Chapman Skinesis Eye Recovery / Serum: Estée Lauder Advanced Night Repair, Kypris Clearing Serum / Återfukta: Medik8 Hydr8

26/1 Morgon

26/1 Morgon
Rengöring: Oskia Renaissance Cleansing Gel / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: January Labs Restorative Tonic Mist / Ögonkräm: Kiehl’s Creamy Eye Treatment / Serum: Ole Henriksen Truth Serum / Återfukta: Medik8 C-Tetra

30/1 Morgon

30/1 Morgon
Rengöring: Oskia Renaissance Cleansing Gel / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Lotion / Återfukta: MV Organics Rose Hydrating Mist / Ögonkräm: Clinique Pep-Start Eye Cream / Serum: Kypris Clearing Serum / Återfukta: Medik8 C-Tetra

30/1 Kväll

30/1 Kväll
Rengöring: Elemis Nourishing Omega-Rich Cleansing Gel / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Lotion / Återfukta: Clinique Moisture Surge Face Spray / Ögonkräm: Kiehl’s Creamy Eye Treatment / Serum: Estée Lauder Advanced Night Repair / Återfukta: Medik8 C-Tetra

31/1 Morgon

31/1 Morgon
Rengöring: Exuviance Purifying Cleansing Gel / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Lotion / Återfukta: Clinique Turnaround Revitalizing Lotion / Ögonkräm: Kate Somerville Goat Milk De-Puffing Eye Balm / Serum: MV Organics Rose Plus Booster / Återfukta: Medik8 C-Tetra

31/1 Kväll

31/1 Kväll
Rengöring: Elemis Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Lotion / Återfukta: Clinique Turnaround Revitalizing Lotion / Ögonkräm: Kiehl’s Creamy Eye Treatment / Serum: Paula’s Choice Clnical 1% Retinol Treatment, Estée Lauder Advanced Night Repair / Återfukta: Medik8 Hydr8

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer