Recension: Garnier Moisture Bomb Tissue Mask

Recension: Garnier Moisture Bomb Tissue Mask

av Jenny Elisabeth
9 views
Recension: Garnier Moisture Bomb Tissue Mask

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR LYKO

Godmorgon!
Idag blir det en recension på Garnier Moisture Bomb Tissue Mask, tissue masks är en trend som kommer från Asien. Jag gillar verkligen tissue, eller sheet, masks och denna mask var inget undantag!

Garnier Moisture Bomb Tissue Mask

Denna mask är en riktig fuktbomb, en användning av en mask ska motsvara en veckas användande av serum! Men på bara 15 minuter… Jag upplever att huden får lyster och känns återfuktad och lite plumpad. Masken innehåller granatäppleextrakt och hyaluronsyra och min yttorra hy gillar masken.

Recension: Garnier Moisture Bomb Tissue Mask

Masken är väldigt blöt när man tar ut den ut förpackningen, nerdränkt i serum verkligen. Jag tyckte att det funkade bäst att ligga ner och vara stilla för den vill gärna glida omkring. Masken har ett skal som ska dras av vid applicering.

Jag brukar ha masken på lite längre än vad som står på förpackningen, bara för att huden ska få suga upp all the goodness!

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer