Min månad i hudvård: februari 2017

av Jenny Elisabeth
7 views

Godmorgon!
Idag ska jag dela med mig av de få foton jag har av min hudvårdsrutin för februari 2017. Jag har inte kommit ihåg att fota varje dag, så ni får hålla till godo med de foton jag har ?

5/2: Morgon
Rengöring: Beauté Pacifique One Step Cleansing & Moisturizing Water / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: Clinique Turnaround Revitalizing Lotion / Ögonkräm: Clinqiue Pep-Start Eye Cream / Serum: Kypris Clearing Serum / Återfukta: Medik8 C-Tetra Vitamin C Day Cream

5/2: Kväll
Rengöring: Emma Hardie Amazing Face Cleansing Balm / Exfoliering: Dr Dennis Gross Alpha Beta Peel / Återfukta: PIXI Hydrating Milky Mist / Ögonkräm: Tata Harper Restorative Eye Cream / Serum: REN Evercalm Anti-Redness Serum / Återfukta: Medik8 Hydr8 Night

10/2: Kväll
Rengöring: Clinique Liquid Facial Soap, Extra Mild / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: MV Organics Rose Hydrating Mist / Ögonkräm: Tata Harper Restorative Eye Cream / Serum: Elemis Hydra-Boost Serum / Olja: Elemis Superfood Facial Oil / Återfukta: Medik8 Hydr8 Night

13/2: Kväll
Sminkborttagning: Clinique Take The Day Off Balm / Rengöring: Clinique Liquid Facial Soap, Extra Mild / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Ögonkräm: Tata Harper Restorative Eye Cream / Serum: Elemis Hydra-Boost Serum / Återfukta: Medik8 Hydr8 Night

15/2: Morgon
Rengöring: Clinique Liquid Facial Soap, Extra Mild / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: Clinique Moisture Surge Face Spray / Ögonkräm: Clinqiue Pep-Start Eye Cream / Serum: PTR Camu Camu Vitamin C Serum / Återfukta: Medik8 C-Tetra Vitamin C Day Cream

18/2: Morgon
Rengöring: Oskia Renaissance Cleansing Gel / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: Clinique Moisture Surge Face Spray / Ögonkräm: First Aid Beauty Triple Remedy AM Gel Cream / Serum: Ole Henriksen Truth Serum / Återfukta: Medik8 C-Tetra Vitamin C Day Cream

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer