Musik

Fem musikfavoriter

Godmorgon!
Idag tänkte jag att jag skulle bjuda på fem av mina favoritlåtar just nu. Jag valde att länka dem från YouTube då alla kanske inte har Spotify. Min musiksmak är blandad, och det kanske märks på mina favoritlåtar… något som också märks är min förkärlek till goth ? Vill du höra mer av “min” musik så kan du kolla in spellistan jag skapat med maaaassa favoriter: Gothish @ Spotify.

Disjecta Membra – Madeleine! Madelaine!

Lana Del Rey – Love

Beatrice Eli – Girls

The Cure – Prayers for Rain

Corpus Delicti – Saraband

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.