Fem musikfavoriter

av Jenny Elisabeth
6 views

Godmorgon!
Idag tänkte jag att jag skulle bjuda på fem av mina favoritlåtar just nu. Jag valde att länka dem från YouTube då alla kanske inte har Spotify. Min musiksmak är blandad, och det kanske märks på mina favoritlåtar… något som också märks är min förkärlek till goth ? Vill du höra mer av “min” musik så kan du kolla in spellistan jag skapat med maaaassa favoriter: Gothish @ Spotify.

Disjecta Membra – Madeleine! Madelaine!

Lana Del Rey – Love

Beatrice Eli – Girls

The Cure – Prayers for Rain

Corpus Delicti – Saraband

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer