OOTD #11

av Jenny Elisabeth
15 views
Jag fick en gång en kommentar där hen önskade att jag skulle visa mina OOTDs på mig själv. Jag anade inte att det skulle vara en smärre vetenskap att ta outfit foton. Då jag inte har någon som kan hjälpa mig så blev det stativ, fjärrutlösare och balkongens tegelvägg som fick duga. Jag är ganska nöjd med resultatet faktiskt.

OOTD #11

OOTD #11Halsband: Restyle.pl & Killstar / Body: Zalando / Kofta: Zalando / Kjol: Zalando / Hatt: H&M

Det börjar äntligen bli grader för lättare kläder, ja, okej, när jag tog fotona var det bara +4 men när jag skriver detta är det +8 och sol. Jag har kombinerat en body med en lite harness-aktig design tillsammans med en tunnare kofta och en lång flowy kjol. Jag har också en hatt från H&M på mig. Sminket fick bli enkelt med ett par svarta läppar.

OOTD #11

OOTD #11

OOTD #11Ringar: Etsy, eBay, Crazy Factory

1 kommentarer
0

Du kanske tycker om

1 kommentarer

Lina 6 maj 2017 - 10:01

Fint ?

svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer