OOTD #15

av Jenny Elisabeth
6 views
Godmorgon,
Idag blir det ännu en OOTD, en riktigt casual goth outfit. Det var bekvämt, kanske inte så snyggt… men bekvämt.

OOTD: Really casual gothT-shirt: eBay / Byxor: ASOS Curve

OOTD: Really casual goth

Jag behövde något bekvämt att ha på mig så valet föll på ett par haremsbyxor från ASOS och en band t-shirt. Jag slängde på lite smink, lite slarvigt sådär, jag ides inte ens fylla i brynen ordentligt vilket är något jag inte gjort på någon vecka, jag tycker att nu när dom är nyfärgade så funkar det med att bara ha Benefit Gimme Brow i dem.

OOTD: Really casual goth

Byxorna är som sagt från ASOS Curve, dom finns inte i lager just nu men ASOS har andra alternativ. T-shirten är från eBay och är inte särskilt skön, jag hoppas att den mjukar upp sig med tvätt…

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer