OOTD #17

av Jenny Elisabeth
5 views
OOTD #17: Bell Sleeves

Jag fick hem en ny klänning från Zalando, den kommer från Missguided Plus den har en fin criss cross detalj i halsen och… kallas det bell sleeves? Jag vet inte, jag skulle säga det i alla fall. Den kändes perfekt witchy. Till det har jag ett par gamla Demonias i patent leather, dom passar inte kring vaderna längre eftersom jag gått upp i vikt sen jag köpte dem. Men det funkar. Accessoarerna kommer från lite olika ställen, men kolla in länkarna från denna OOTD.

OOTD: Bell Sleeves
OOTD: Bell Sleeves

Klänning: Missguided Plus / Skor: Demonia Trashville 502


0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer