Accessoarer

The Rogue + The Wolf

Idag ska jag dela med mig av ett icke skönhetsköp, nämligen två midi rings från The Rogue + The Wolf. Midi rings, och ett par halsband, är det enda jag kan ha från R+W pga storlekar. Så när jag gjorde min första beställning beställde jag Hunt och Occult midi ring.

The Rogue + The Wolf

First impression: Rogue + Wolf

Jag hade inga problem med min beställning, den levererades inom utsatt tid, 2 – 5 dagar, och var inte skadad (yay!) när den kom. Standardfrakten hos R+W kostar från £3 och uppåt, det finns även andra alternativ för frakt.

The Rogue + The WolfHunt Midi Ring

The Rogue + The WolfOccult Midi Ring

Ringarna är gjorda i 3D printad polyamid plast, tyvärr känns dom också väldigt plastiga. Vissa ringar finns att välja i ett stålmaterial istället. Jag väntar tyvärr bara på att dessa ringar ska gå sönder, de känns inte stabila. Hunt sitter bättre än vad Occult gör, i alla fall på mitt plus size finger, då Occult ringen är utformad med ett band i botten som är lite tight.

Ytan på ringarna, som jag försökt visa med lite filter på bilderna, är inte slät. Ytan gör att ringarna inte ser plastiga ut, men de känns plastiga när man lyfter och rör vid dem.

Jag hade gärna sett fler variationer på storlekar och material, både Hunt Midi Ring och Occult Midi Ring kostar £10, vilket blir ungefär 120 SEK. Det är mycket pengar för en bit plast tycker jag…

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.