Jag tar semester

av Jenny Elisabeth

Som ni kanske märkte kom det inte upp något inlägg igår, onsdag, det beror på att jag i tisdags flög upp till Norrbotten och ska spendera ett par veckor hos mina föräldrar. Bloggen kommer inte eka tom utan det kommer komma upp inlägg var tredje dag, dessa inlägg har jag tidsinställt för att slippa “arbeta” på semestern. Också för att jag inte har med mig produkterna upp hit och kan inte testa på plats utan har testat i förväg.

Sommaren 2016, altanen hemma i Oja

Jag kommer vara hemma någon gång i juli igen och då återgår ordningen till det normala. Hoppas ni får en trevlig sommar!
Vi ses ?

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer