Elizabeth Arden PRO Sensitive Skin Peel Pads

Elizabeth Arden PRO Sensitive Skin Peel Pads

av Jenny Elisabeth
8 views
Elizabeth Arden PRO Sensitive Skin Peel Pads
Jag har fått hem Elizabeth Arden PRO Sensitive Skin Peel Pads att testa, då man ska vänja in huden sakta har jag inte hunnit använda dem många gånger än. Jag tog dessutom inte med mig dem hem till Oja utan jag tog med små provförpackningar av diverse saker. Men det ska vi inte prata om idag, läs vidare för info om Sensitive Skin Peel Pads.

Elizabeth Arden PRO Sensitive Skin Peel Pads

Sensitive Skin Peel Pads innehåller både AHA- och BHA syror, så som mjölk-, glykol-, mandel- och salicylsyra. De ska passa även den känsliga huden och även ge fukt samtidigt som dom peelar bort döda hudceller. Huden blir återfuktad, känns slät och får lyster. De reducerar även rodnad, balanserar irritationer och skyddar mot fria radikaler.

Elizabeth Arden PRO Sensitive Skin Peel Pads

Padsen är indränkta i vätskan med AHA- och BHA syra, ena sidan har textur och den andra sidan är slät. Man ska varsamt föra 1 pad över ansikte och hals 1 – 2 gånger i veckan. Det rekommenderas att börja med en gång i veckan för att sen bygga upp till 2 gånger i veckan.

När jag testade dem första gången så pirrade det skönt i huden, aka syrafräs ? Som vanligt är ett pirr okej, men inte en brännande känsla.

Elizabeth Arden PRO Sensitive Skin Peel Pads finns att köpa på bl a. Skincity och kostar där 589 SEK.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer