Semestern är slut

Semestern är slut

av Jenny Elisabeth
5 views

Semestern är slut

Imorgon är det dags att fara hem, semestern är slut. Den har blivit lite längre än jag planerade och bloggen har fått eka tom ett litet slag. När jag kommit hem, och hemma är jag inte förrän kl 22:00 och då hoppar jag i säng, kommer nog bloggen fortfarande vara lite tyst för jag måste organisera allt som ska skrivas om och jag ska fota och Gud vet vad allt jag ska göra.

Jag vill hem nu, fyra veckor var en vecka för mycket. Jag saknar Luxx, egen säng, mina parfymer och alla hudvårdsprodukter som står i badrummet och väntar på mig.

Jag återkommer nästa vecka, förhoppningsvis med lite nya inlägg ?

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer