XBrow och XLash: Uppföljning

XBrow och XLash: Resultatet

av Jenny Elisabeth
7 views

Jenny testar: XBrow & XLash

Nu har jag använt XBrow och XLash i 6 veckor och tror att jag fått det resultatet jag kommer få. Man kunde se resultat efter 4 veckor, men även efter 6 – 8 veckor. Jag har använt båda produkterna på kvällen som en del av min rutin.

Vecka 1 med XBrow och XLashVecka 1 med XBrow och XLash

Här hade jag nyligen börjat med serumen och jag hade också nyligen färgat bryn och fransar. Brynen är lite tunnare än vad de är nu, se bilder nedan.

Vecka 2 med XBrow och XLashVecka 2 med XBrow och XLash

Inget synligt resultat än, men så har det ju bara gått två veckor också.

Vecka 4 med XBrow och XLashVecka 4 med XBrow och XLash

Jag har ingen bild från vecka 3 av något skäl, så detta är vecka 4 istället. Här tycker jag man kan se att brynens svans börjar bli fyllig och fransarna ser ut att vara fler.

Vecka 6 med XBrow och XLashVecka 6 med XBrow och XLash

Jag har ingen bild för vecka 5 heller, så ovan är vecka 6. Och nu tycker jag att brynen är lite fylligare än vad de var när jag började, man ser det främst på svansen. Där har det dykt upp fler strån och om jag färgar brynen så kanske jag slipper fylla i dem så pass mycket. Jag har också låtit bli att plocka dem under dessa veckor (har endast haft underhåll mellan brynen, ovanför näsan).

Även fransarna är fler, och också längre. Även här är jag nöjd. Har färgat dem ett par gånger under dessa veckor och de har fått en liten utväxt – det hade dom nog fått även utan XLash men tänker att XLash nog skyndat på processen.

Om jag inte sa det redan så är jag nöjd med resultatet jag fått, jag kommer fortsätta använda XBrow och XLash dagligen fram till 8 veckor, efter det kommer jag bara ha lite maintenance ett par gånger i veckan som det rekommenderas.

Jag köpte XBrow och XLash från XBeauty.se, där kostar XBrow 389 SEK och XLash 399 SEK.
1 kommentarer
0

Du kanske tycker om

1 kommentarer

dianasdrommar 9 september 2017 - 08:02

Har testat xlash och blev mycket nöjd med resultatet 🙂

svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer