#Söndagsmasken: Paula's Choice Oil-Absorbing Mask

#Söndagsmasken: Paula’s Choice Oil-Absorbing Mask

av Jenny Elisabeth
8 views
#Söndagsmasken: Paula's Choice Oil-Absorbing Mask

#Söndagsmasken denna vecka är Paula’s Choice Skin Balancing Oil-Absorbing Mask, en unik mask som skapar en balans mellan oljeabsorberande egenskaper och återfuktning, detta gör att masken kan absorbera överflödig olja utan att torka ut huden.

#Söndagsmasken: Paula's Choice Oil-Absorbing Mask

Paula’s Choice Oil-Absorbing Mask

Detta är en tunn lermask som ska lämnas på huden i 10 – 15 minuter och sedan sköljas bort med ljummet vatten. Den kommer, som namnet antyder, absorbera överflödig olja och även fungera för förstorade porer, acne och pormaskar.

I takt med att den torkar börjar ansiktet kännas lite stelt, den har en ljust grå färg till en början men försvinner på huden också det i takt med att den torkar. Lermasken har en blandning av olika naturliga leror samt ingredienser som lugnar och vitaliserar huden.

#Söndagsmasken: Paula's Choice Oil-Absorbing Mask

När jag sköljt bort den kändes huden len, såg inte lika glansig ut och porerna på näsa och kinder såg inte lika djupa ut. Detta var första gången jag använde denna mask, den kommer bli en fast punkt i min veckorutin.

INCI: Water (Aqua), Kaolin (clay absorbent), Bentonite (white clay/absorbent), Glycerin (hydration/skin replenishing), Salix Alba Extract (willow bark extract/skin-soothing), Stearic Acid (texture-enhancing), Steareth-2 (texture-enhancing), Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder (hydration/skin-soothing), Sea Whip Extract (skin-soothing), Colloidal Oatmeal (skin-soothing), Bisabolol (skin-soothing), Ascorbyl Palmitate (vitamin C/antioxidant), Tocopheryl Acetate (vitamin E/antioxidant), Phospholipids (hydration/skin replenishing), Panthenol (skin replenishing), Retinyl Palmitate (vitamin A/antioxidant), Caprylyl Glycol (preservative), Butylene Glycol (hydration), Ethylhexylglycerin (preservative), Hexylene Glycol (preservative), Disodium EDTA (stabilizer), Phenoxyethanol (preservative).

  • 5.3/10
    Användning - 5.3/10
  • 6.1/10
    Pris/mängd - 6.1/10
  • 6.2/10
    Resultat - 6.2/10
5.9/10

Paula's Choice Oil-Absorbing Mask

Paula’s Choice Oil Absorbing Mask finns att köpa hos Skincity och kostar 269 SEK för 118ml.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer