Sitter i juryn för Daisy Beauty Awards 2018

av Jenny Elisabeth
7 views

Sitter i juryn för Daisy Beauty Awards 2018

I år har jag blivit tillfrågad om att sitta i juryn för Daisy Beauty Awards, priset där Sveriges främsta influencers är med och utser årets bästa skönhetsprodukter. Jag sitter med i jurygruppen som testar de fem finalisterna i gruppen Årets hårstyling.

Det känns jättekul att ha blivit tillfrågad, och trots att det innebär att jag får “ta jobbet med mig hem” då jag ska flyga upp till mamma och pappa över jul, som vanligt, så är jag peppad! Jag har redan visat en av finalisterna på min Instagram som du hittar här: @jennyelisabeth.se!

1 kommentarer
0

Du kanske tycker om

1 kommentarer

Amandahans - Skönhetsblogg 13 december 2017 - 23:21

Ahhh så spännande! Jag satt i juryn för “årets bas” 2017, så himla häftigt och kul! Hoppas du hittar någon ny favorit. Kram

svara
Jenny 14 december 2017 - 12:17

Ja, det är jättekul! Jag hittar säkert någon ny favorit. Kram!

svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer