God jul!

av Jenny Elisabeth
11 views
Ja, jag borde vara ledig – jag sa ju att jag skulle vara det. Men på något sätt hamnade jag i ett blogg-mode och känner för att skriva. Idag är det julafton och vi har som vanligt planer på att fara till mormor och äta jullunch.

Sen hem i tid till Kalle Anka och alla andra härliga TV program som bara visas på julafton. Och som man inte får spela in 😉 Jag ville bara önska er alla god jul, igen, och jag hoppas att helgen blir som du önskar! Vi ses snart igen! Jag ska försöka att vara lite ledig också…

God jul!

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer