Best in Beauty 2017: Smink

Best of beauty 2017: Smink

av Jenny Elisabeth
5 views
Best in Beauty 2017: Smink

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Som fortsättning på de tidigare två Best of beauty inläggen om hudvård och hårvård kommer här mina favoriter i kategorin smink!

NABLA Brow Divine, 129 SEK
Först tyckte jag att Brow Divine pennorna var lite hårda, men efter att ha använt den mer så började jag tycka om formulan. Den påminner mycket om ABH Brow Wiz som också är en favorit. Man kan vara väldigt precis med denna penna, rita hårstrå för hårstrå om man så vill. Vegansk.

Lumene Nordic Light Instant Luminizer, 299 SEK
Flytande highlighter som kan användas ovanpå en pudrad bas om man vill, den ger ett fint glow utan glitter. Jag applicerar och blendar med fingrarna, tycker det är enklast så. Gillar verkligen nyansen, det där kalla, silvervita. Perfekt! Vegansk.

The Body Shop Fresh Nude Foundation, 245 SEK
Denna foundation har varit min go-to sen jag köpte den i princip, den har en otroligt fin finish som ger lagom med lyster utan att man för den sakens skull ser oljig ut. Den är återfuktande och funkade bra på min pre-Isotretinoin oljiga hy, men även efter att jag börjat med Iso och fått en mer torr hudtyp. Vegansk.

IsaDora Grand Volume Lash Styler, 189 SEK
Min favoritmascara om jag vill ha lite mer spindelbeniga fransar, som jag i alla fall kan tycka är snyggt till vissa looker. Borsten är speciell och plockar upp en hel del produkt, den var också klurig att använda i början men när man torkar av borsten och får till appliceringen… då är det en toppen mascara! Vegansk.

Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick, 220 SEK
Från KvD kommer mina favoriter när det kommer till flytande läppstift, de är matta, väldigt pigmenterade och krämiga. Jag upplever inte att läpparna torkas ut av dessa, de är sköna att bära. Applikatorn är lite mindre och gör det enkelt att applicera läppstiftet. Vegansk.


Sådär ja, det var alla tre Best of beauty inlägg för 2017. Har du tyckt om serien?

2 kommentarer
0

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Emma P 4 januari 2018 - 19:45

Jag gillar också Kat Von Ds läppstift, har dock inte testat denna färgen, jag är nog lite mer klassisk i mitt färgval:) Bra inlägg tycker jag, jag gillar att du har gjort det så avskalat, får mig att tänka att jag kanske skulle kunna mäkta med att skriva om mina favoriter också.

svara
Jenny 6 januari 2018 - 15:26

Jag är lite all over the place med mina färgval 😀 Det går i perioder, ibland är det nude och ibland kan det vara crazy. Kul att du känner så! Jag tycker du ska skriva ner dina favoriter, jag läser iaf 🙂

svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer