IDUN Minerals Perfect Eyebrows Tinted Brow Gel

IDUN Minerals Perfect Eyebrows Tinted Brow Gel

av Jenny Elisabeth
14 views
IDUN Minerals Perfect Eyebrows Tinted Brow Gel

I februari kommer IDUN med nyheter i form av en färgad bryngel, den kommer i tre nyanser: 301 Light, 302 Medium och 303 Dark. Den är berikad med naturliga fibrer som gör brynen fylligare samt mineralpigment som ger en jämn färg.

Den har en liten borste som är perfekt för brynen, en för stor borste ger ofta lite kladdigt resultat för man (läs: jag) har inte lika mycket kontroll över produkten. Den lilla borsten gör den lätt att använda och ger en exakt applicering! Formulan känns krämig och sprängfylld med fibrer. Hållbarheten var mycket bra, applicerade på morgonen och normalt brukar mina bryn stå åt olika håll efter ett par timmar men icke, nu låg dom där jag ville ha dem.

I pressreleasen står det: “en ögonbrynsgel som passar den som har glesa ögonbryn och/eller önskar fylligare och med dramatiska ögonbryn“.

IDUN Minerals Perfect Eyebrows Tinted Brow Gel

Den lilla borsten som ger precision och kontroll

IDUN Minerals Perfect Eyebrows Tinted Brow Gel

301 Light, 302 Medium, 303 Dark

IDUN Minerals Perfect Eyebrows Tinted Brow Gel

Här har jag ingen produkt i brynet/brynen, de är mörkare än normalt då jag just färgat dem. Jag har en ganska fyllig start på brynen men sen blir det glesare och mer formlöst.

IDUN Minerals Perfect Eyebrows Tinted Brow Gel

Här har jag applicerat IDUN Perfect Eyebrows Tinted Brow Gel i nyansen 303 Dark som jag kände passar bäst till mina bryn eftersom jag färgar dem svarta. Jag tycker att brynet ser fylligare ut och det var enkelt att få styr (form) på brynet. Jag skulle nog vilja fylla i brynet lite med en skugga alt en penna men till vardags tycker jag att endast bryngelen funkar perfekt, den ger volym till brynen, lite form och absolut mer färg!

IDUN testar inte på djur och Perfect Eyebrows Tinted Brow Gel är vegansk! IDUN Minerals Perfect Eyebrows Tinted Brow Gel kommer i tre nyanser och lanseras i februari på idunminerals.se, utvalda Apotek samt vissa nätbutiker. Kostar 179 SEK för 5,5ml.

4 kommentarer
0

Du kanske tycker om

4 kommentarer

My secret passions 24 januari 2018 - 13:29

Den här tror jag jätte mycket på. Ser fram emot när de släpps i butik så jag också kan pröva.

svara
Jenny 24 januari 2018 - 13:31

Jag har sökt efter en bryngel med fibrer sen jag började med cruelty-free och har inte hittat en, förrän nu. Jag tyckte den var riktigt bra och helt klart värd väntan till februari!

svara
My secret passions 24 januari 2018 - 13:56

Den här kommer som en skänk från ovan. Alla som skrivit om denna hyllar den så den måste vara bra. Gillar ju Benefits men den är ju inte CF och svindyr så det är inget jag skulle köpa.

svara
Jenny 24 januari 2018 - 13:57

Visst gör den! Jag gillade också den från Benefit men den är ju precis som du sa inte CF.

svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer