IDUN Minerals nagellacksnyheter

Bland IDUNs nyheter för februari 2018, där vi redan tittat på Perfect Eyebrows Tinted Brow Gel, finns också tre nagellack i metalliska nyanser. Dessa lack har tidigare lanserats i ett julkit julen 2017.

Vi har rosa Turmalin, guldsilvriga Kalksten och röda Obsidian. IDUNs nagellack har ingredienser av högsta kvalité och har en long-lasting formula som ger en strålande glans. Nagellacken är också 5-free och innebär att man tagit bort 5 hälsovådliga kemikalier, lacken är berikade med mineraler, vitaminer och mandelolja. Lacken lanseras i februari 2018 och kostar 95 SEK.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer