7 Cruelty-Free Favoriter

7 Cruelty-free Favoriter

av Jenny Elisabeth
6 views
7 Cruelty-Free Favoriter

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

4 av de 7 produkterna i detta inlägg är relativt nya för mig, men dom är redan favoriter och någon annan är en gammal favorit som bubblat upp till ytan igen. Läs vidare för 7 cruelty-free favoriter!

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum, 349 SEK

Denna är ny för mig, har använt den ett par gånger och den passar min blandhy som lutar mot det torra perfekt! Den smälter in i huden och ger en fin lystrig finish med lätt täckning. Den kallas “tonande lysterserum” men jag använder den som foundation. Vegansk.

Urban Decay Naked Skin Concealer, 225 SEK

En concealer med lätt formula och bra täckning, jag recenserade den här så jag tänker inte säga så mycket om den. Jag provade ett tag en concealer från NYX, den funkar bra när jag inte vill ljusa upp ögonområdet med concealer och om jag vill spot conceal en finne eller något.

The Body Shop Drops of Glow, 195 SEK

Denna flytande highlighter är perfekt att användas med Lumene Instant Glow Beauty Serum, droppa lite på handen och ta en fuktig svamp och applicera där du vill ha highlighter. Du blir inte en discokula av glitter utan mer lite blöt om du förstår vad jag menar. Vegansk.

Illamasqua Powder Blusher – Lover

Mitt perfekta rouge, det går så bra ihop med min bleka hud som har varma/gula undertoner! Det är en nyans som är svår att beskriva, lite laxrosa typ. Hållbarheten är bra, och pigmentering likaså. Vegansk.

NYX Control Freak Eyebrow Gel, 79 SEK

En transparent bryngel, utan fibrer tyvärr, som ger dig kontroll över dina bryn. Mina är alltid lite all over the place men jag har tyckt om den här bryngelen. Kanske inte lika bra som Anastasias, men så kostar den en bråkdel av vad den kostar också. Man får det man betalar för, men samtidigt väldigt bra för priset. Vegansk.

IsaDora Stretch Lash Mascara, 179 SEK

Den här mascaran håller jag på och testar just nu inför en recension så jag vill inte säga så mycket mer än att det är en bra mascara. Vegansk.

Too Faced Lip Injection Glossy, 210 SEK

Ett plumpande gloss med färg, jag har den i nyansen Milkshake som jag gillar att använda ovanpå en läppenna. Glosset är verkligen plumpande och ger lite mer volym till läpparna. Om man kan säga så.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer