Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask

#Söndagsmasken: Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask

av Jenny Elisabeth
20 views
Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask

Från det japanska märket Klairs kommer Freshly Juiced Vitamin E Mask som är en riktig multi-tasker, den kan användas som en dagkräm eller som en nattmask. Eller varför inte framhäva glowet ännu mer genom att använda den efter ett C vitamin serum. Ja, denna mask har många användningsområden och jag har testat den.


Freshly Juiced Vitamin E Mask är rik på reparerande och skyddande E vitamin, det är en kraftfull antioxidant med förmåga att skydda huden från fria radikaler och UV-strålning och förebygger därför hudens åldrande. E vitamin har också mjukgörande och anti-inflammatoriska egenskaper.

Masken innehåller, förutom E vitamin, Niacinamid som jobbar med porer och reglerar talgproduktionen. Den innehåller också något som heter Adenosin (finns i våra celler) som precis som E vitamin har anti-inflammatoriska och reparerande egenskaper.

Den kan användas på olika sätt som sagt, som dagkräm eller nattmask. När du använder den som dagkräm så använd den över ditt serum men under SPF, och gärna med ett C vitamin serum under då E vitamin boostar C vitaminets förmåga att jämna ut huden och ger ökad lyster. Vill du använda den som nattmask gör du samma sak, applicera ett serum och sen på med masken.

Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask
Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask

Masken har en memory-formula, tar man av den blir det en grop. Men nästa gång du öppnar burken är gropen inte kvar. Den är krämigare än en gel men lättare i konsistensen än en straight up kräm. Den har en svag doft, påminner om lavendel men fräschare, med en hint av citrus.

Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask

Jag blev förvånad över konsistensen och sen av resultatet av att ha sovit med den ett par nätter. Den smälter in i huden och jag upplevde att all mask sjönk in i huden och att ingen hinna fanns kvar på morgonen. Jag föredrar att använda den som nattmask även fast den har trevlig effekt som “normal” ansiktsmask, huden blir väääl återfuktad, jämn i tonen och balanserad.

Vill du ha en mask som är en allt-i-allo så har du en här! Den funkar för dig med fethy, torrhy och blandhy. Jag som för tillfället är något av en torris har inget emot effekten den har på porerna (av Niacinamiden). För att blanda med ett C vitamin serum så har jag använt Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop, men jag har också testat Medik8 C-Tetra och båda funkar lika bra.

INCI: Water, Glycerin, Butylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Niacinamide, Sodium Hyaluronate, Carrageenan, Gellan Gum, Betaine, Algin, Mannan, Ceramide NP, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Chlorphenesin, Arginine, Ethylhexylglycerin, Centella Asiatica Extract, Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract, Salicornia Herbacea Extract, Phragmites Communis Extract, Adenosine, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Cananga Odorata Flower Oil.

 • 7/10
  Användning - 7/10
 • 6.5/10
  Innehåll - 6.5/10
 • 6.9/10
  Mängd - 6.9/10
 • 8.2/10
  Resultat - 8.2/10
7.2/10

Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask

Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask finns att köpa hos bl a. Skincity och kostar 379 SEK för 90ml.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer