Vegomat

Ett gott mellanmål

Något jag försökt göra är att få i mig ett mellanmål eller helst någon sorts lunch på dagen, det är ett råd jag fick av en dietist. Jag står mig rätt bra på den frukosten jag äter, det kan vara havregrynsgröt på fiberhavregryn, kvarg och bär eller vad jag nu känner för.

Men jag blir ibland hungrig på dagen och det här mellanmålet har jag gjort ett par gånger, det var i en av Therese Lindgrens What I Eat in A Day videor jag såg “receptet”.

Du behöver:

1 ananas
1 gurka
Färsk koriander
1 lime

Jag använder en färsk ananas och hackar ner den i en skål, hackar sen ner gurkan och river ner koriander. Limen delar jag och pressar ut saft ur den ner i blandningen. Den här laddningen räcker till två – tre lagoma portioner.

Om Jenny

Hej, jag heter Jenny – det är jag som skriver här på jennyelisabeth.se! Jag skapade den här bloggen 2016 för att ha någonstans att dela med mig av mina beautyfavoriter – numera så delar jag med mig av mindre beauty och mer av mitt dagliga liv.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.