Gosh Lip Oil

Gosh Lip Oil

av Jenny Elisabeth
4 views
Gosh Lip Oil

GOSH Copenhagen är ett nytt märke för mig, men jag blev så illa tvungen (ehhehe) att köpa två av de fyra nyanserna av deras läppolja. GOSH är cruelty free och jag skulle klassa märket som budget. Vad nu din budget är vet jag inte, men jag vet att läppoljorna är härligt mjuka, inte alls klibbiga eller tjocka och de ger lite färg till läpparna. Av de två jag har ger 004 Raspberry mest färg. 002 Sea Buckthorn var mer glans.

Gosh Lip Oil

GOSH Lip Oil: 002 Sea Buckthorn, 004 Raspberry

Båda swatcharna ser gultonade ut, men 004 Raspberry ger en lite rosa ton till läpparna. Jag tål inte klibbiga läpprodukter så dessa är right up my alley!

GOSH Lip Oil finns att köpa bl a. hos Eleven och kostar 109 SEK. Läppoljorna är veganska.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer