OOTD #21

av Jenny Elisabeth

Denna OOTD blev lite av wishful thinking, jag äger trenchcoaten, tröjan, halsbandet, skorna och läppstiftet. Men jag VILL äga spets BHn, jeansen och lacket från IsaDora. Jag kan meddela att tröjan är otroligt mysig, “trots att” det mest är polyamid och akryl i den.

OOTD #17
Bilder: Anastasia Beverly Hills, IsaDora, Junarose, H&M+, Mint & Berry, Minoux Jewelry, New Look, Zalando

Tröja: H&M+ / Jeans: Lost Ink Plus / Trenchcoat: Junarose / Spets BH: Mint & Berry / Skor: New Look / Halsband: Minoux Jewelry / Naglar: IsaDora Rock Base / Läppstift: Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick – Kathryn

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer