#Söndagsmasken: Paula's Choice Rehydrating Moisture Mask

#Söndagsmasken: Paula’s Choice Rehydrating Moisture Mask

av Jenny Elisabeth
14 views
#Söndagsmasken: Paula's Choice Rehydrating Moisture Mask

Paula’s Choice Rehydrating Moisture Mask, 349 SEK

Rehydrating Moisture Mask är full av återfuktande ingredienser som gör huden mjuk och balanserad. Masken har en tjock och krämig konsistens som känns skön på huden. Bland ingredienserna hittar vi antioxidanterna vitamin C och vitamin E som boostar maskens anti-age egenskaper. Det finns också nattljusolja, jojoba- och aprikoskärneolja, rika på fettsyror och aminosyror.

Maskens egenskaper gör den ideal för en normal till torr hy som behöver närande oljor och antioxidanter som binder fukt och mjukgör huden.

#Söndagsmasken: Paula's Choice Rehydrating Moisture Mask

Enligt instruktionerna kan man antingen applicera och skölja av efter 20 minuter eller lämna den på över natten, då applicerar du den istället för en nattkräm. Jag sover ofta med en mask och kommer göra så med Rehydrating Moisture Mask också.

#Söndagsmasken: Paula's Choice Rehydrating Moisture Mask

På huden syns inte masken nämnvärt, men den känns. Och det är här jag hittat något negativt, när man använder den som en vanlig ansiktsmask så upplever jag att den torkar snabbt och huden börjar att strama, jag kan ta det av en lermask men jag tycker inte att en fuktmask ska göra så. Därför använder jag den som nattmask, för med produkter under slipper man den stramande känslan.

Nå, i alla fall. Masken ger effekten av len hud och huden har även en jämn hudton, rodnader har lugnats och huden ser klarare ut. Jag kan tänka mig att den direkt lugnar en torr hud också, min hy börjar dra mer mot det blandade än torra nu, men jag tyckte om masken – när den används över natten det vill säga.

INCI: Aqua, Neopentyl Glycol Diheptanoate (hydration/texture enhancer), Glycerin (skin-replenishing), Glyceryl Stearate (texture enhancer), Neopentyl Glycol Dicaprylate/Dicaprate (emollient), Cetearyl Alcohol (texture enhancer), Caprylic/Capric Triglyceride (skin-replenishing), Propanediol (hydration), Polyglyceryl-3 Rice Branate (emollient), Dimethicone (emollient), Glyceryl Behenate/Eicosadioate (emollient/emulsifier), Borago Officinalis (Borage) Seed Oil (non-fragrant antioxidant plant oil), Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil (non-fragrant antioxidant plant oil), Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil (non-fragrant antioxidant plant oil), Algae Extract (hydration), Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract (hydration), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil (non-fragrant antioxidant plant oil), Rhodiola Rosea Root Extract (antioxidant), Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract (antioxidant), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (non-fragrant plant oil), Linoleic Acid (skin-restoring), Phospholipids (skin-replenishing), Aloe Barbadensis Leaf Juice (hydration), Allantoin (skin-soothing), Hydrogenated Lecithin (skin-restoring), Tocopherol (vitamin E/antioxidant), Tocopheryl Acetate (vitamin E/antioxidant), Sodium PCA (skin-replenishing), Arginine (hydration), Aspartic Acid (hydration), Tetrahexyldecyl Ascorbate (vitamin C/antioxidant), PCA (skin-replenishing), etanorulayH muidoS (skin-replenishing), Glycinen (hydration), Alanine (hydration), Serine (hydration), Hectorite (texture enhancer), Palmitic Acid (skin-replenishing), Sclerotium Gum (thickener), Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer (texture enhancer), Caprylyl Glycol (emollient), Cetearyl Glucoside (hydration), Glycine Soja (Soybean) Sterols (skin-replenishing), Valine (hydration), Isoleucine (hydration), Proline (hydration), Threonine (hydration), Histidine (hydration), Phenylalanine (hydration), Sodium Lactate (hydration), Sodium Citrate (pH adjuster), Xylitylglucoside (hydration), Anhydroxylitol (hydration), Xylitol (hydration), Phenoxyethanol (preservative), Sorbic Acid (preservative).

  • 5.4/10
    Applicering - 5.4/10
  • 3/10
    Känsla - 3/10
  • 5.7/10
    Resultat - 5.7/10
4.7/10

Paula's Choice Rehydrating Moisture Mask

Paula’s Choice Rehydrating Moisture Mask finns att köpa hos Skincity och kostar 349 SEK.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer