Byredo Mojave Ghost

Byredo Mojave Ghost

av Jenny Elisabeth
20 views
Den 20/2 var det min födelsedag, jag hade planer med en vän i Göteborg men dom blev inte av så jag satt i pyjamas hemma, åt semlor och nätshoppade. Däribland en parfym från Byredo som jag velat ha länge, inte just Mojave Ghost utan en parfym från Byredo… fler parfymer öht.
Byredo Mojave Ghost

Byredo Mojave Ghost, 980 SEK/50ml

Uppdatering 16/12 2019: Byredo kan inte längre ses som ett cruelty-free märke då dom tillåter djurtester där det krävs av lagen. Läs mer hos Cruelty-Free Kitty.

Förutom den snygga förpackningen, som för övrigt var snudd på inbrottssäker, så imponerade Mojave Ghost på mig utan större försök. Förpackning – check, flaska – check, doft – cheeeeck!

Då jag egentligen skulle ha varit i Göteborg och gått på KICKS och provdoftat på parfymerna så fick jag spela rysk roulette och köpa en på nätet, för ha-begäret var stort. Jag hittade doftnoterna till parfymerna på Byredos hemsida, KICKS hade bara beskrivningen av doften och det gav inte mycket kände jag. Jag jämförde noterna i Byredo parfymerna som jag drogs till med parfymer jag har och/eller har haft. Och vet ni vad, det lyckades! Jag föll för Mojave Ghost vid första sprejen!

Jag hade hört att Byredo parfymer inte har så bra hållbarhet, men om hållbarheten åsyftar hur den håller på huden eller om den dunstar snabbt i flaskan är osäkert. Jag kan inte svara på hur snabbt den dunstar, men att den håller bra på huden är helt klart. Spreja kl 14 ena dagen, parfymen är fortfarande kvar på huden morgonen därpå. Det är helt okej med mig!

Byredo Mojave Ghost

Jag gillar Mojave Ghost och kommer säkert använda den mycket framöver, den är fräsch och lätt och jag känner mig som a million bucks när jag bär den. En annan parfym jag gillar och kommer använda framöver är den lite lättare White Musk L’Eau som jag skrev om förra veckan, jag kan inte välja en favorit så be mig inte.

Top: Ambrette
Heart: Magnolia, Sandalwood, Violet
Base: Cedarwood, Chantilly Musk, Crisp Amber

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer