#Söndagsmasken: Paula's Choice Pore Clarifying Charcoal Gel Mask

#Söndagsmasken: Paula’s Choice Pore Clarifying Charcoal Gel Mask

av Jenny Elisabeth
10 views
#Söndagsmasken: Paula's Choice Pore Clarifying Charcoal Gel Mask

Paula’s Choice Pore Clarifying Charcoal Gel Mask, 349 SEK

Pore Clarifying Charcoal Gel Mask har en blandning av kol och naturliga leror (kaolin och bentonit) samt tapiokastärkelse (osäker på översättningen här) som absorberar hudens överflödiga olja vid applicering och minskar förstorade porer. Pilbark (även här osäker på översättningen), kamomill och andra ingredienser lugnar huden och reducerar rodnad medan glycerin håller huden återfuktad och ger en balanserad hud.

Masken har en innovativ gelformula som drar till sig orenheter och talg för att sen enkelt sköljas av utan att lämna huden torr och/eller stram.

#Söndagsmasken: Paula's Choice Pore Clarifying Charcoal Gel Mask

Formulan är väldigt skön, den är lite mer rinnande än vad jag väntade mig, den känns skön på huden och jag glömde av att jag hade masken på och lät den vara på lite längre än de rekommenderade 15 minutrarna. Men huden kändes len och porerna var inte lika synliga. Masken ska efter de 15 minutrarna sköljas av med ljummet vatten.

Jag valde att bara applicera masken i t-zonen (och på kinderna) där jag har lite förstorade porer och mest problem med olja. Nu, såhär snart 3 månader efter avslut av Isotretinoin kuren så har min hud börjat bli lite mer oljig och jag har haft ett par blackheads (hatar ordet pormaskar, bluärk) på näsan.

#Söndagsmasken: Paula's Choice Pore Clarifying Charcoal Gel Mask

Jag gillade denna mask, och det är skönt att den är rengörande samtidigt som den är återfuktande så att huden verkligen balanseras, jättebra om man har fethy eller en blandhy.

INCI: Water (Aqua), Tapioca Starch (absorbent), Glycerin (skin-replenishing), Decyl Glucoside (gentle surfactant), Sodium Lauroyl Sarcosinate (gentle surfactant), Butylene Glycol (hydration), Cocamidopropyl Betaine (texture enhancer), Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer (film-forming agent), Bentonite (absorbent), Kaolin (absorbent), Charcoal Powder (absorbent), Boerhavia Diffusa Root Extract (skin-soothing), Bisabolol (skin-soothing), Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract (skin-soothing), Lactic Acid (hydration), Xanthan Gum (texture enhancer), Isopropyl Titanium Triisostearate (texture enhancer), C12-15 Alkyl Benzoate (emollient), Iron Oxides (CI 77499) (mineral-based coloring agent), Phenoxyethanol (preservatives), Caprylyl Glycol (hydration), Ethylhexylglycerin (hydration), Hexylene Glycol (texture enhancer).

 • 6.2/10
  Applicering - 6.2/10
 • 6/10
  Mängd - 6/10
 • 4.9/10
  Pris - 4.9/10
 • 6.2/10
  Resultat - 6.2/10
5.8/10

Paula's Choice Pore Clarifying Charcoal Mask

Paula’s Choice Pore Clarifying Charcoal Mask finns att köpa hos Skincity och kostar 349 SEK för 88ml.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer