#Söndagsmasken: The Body Shop British Rose Fresh Plumping Mask

#Söndagsmasken: The Body Shop British Rose Fresh Plumping Mask

av Jenny Elisabeth
12 views
#Söndagsmasken: The Body Shop British Rose Fresh Plumping Mask

The Body Shop British Rose Fresh Plumping Mask, 195 SEK

British Rose masken beskrivs som en mask bra för en hud som behöver få tillbaka sin “fyllighet” och “daggig lyster” igen. Masken är inspirerad av europeiska badritualer och är en uppfriskande gel-mask genomsyrad av naturliga ingredienser som äkta rosenblad och essens av handplockade engelska rosor. På huden är British Rose fuktighetsbevarande och innehåller nyponfröolja från Chile som har höga halter av omega 3 och 6 som vårdar huden, masken innehåller också Community Trade-producerad ekologisk aloe vera från Mexico som är känd för dess svalkande och lenande egenskaper.

#Söndagsmasken: The Body Shop British Rose Fresh Plumping Mask

Masken kommer i en mörk glasburk med ett plastlock, burken innehåller 75 ml. Själva masken känns som en kylande gel på huden och innehåller små bitar av vad jag tror kan vara de handplockade engelska rosorna.

Användning

Efter att man tagit bort sminket och rengjort huden, applicera ett jämnt lager av British Rose Fresh Plumping Mask över ansiktet och undvik ögon- och läppområdet. Kan också appliceras på hals och dekolletage om man vill.

Låt masken arbeta i 5 – 10 minuter och skölj sedan av med varmt vatten och en handduk.

#Söndagsmasken: The Body Shop British Rose Fresh Plumping Mask

När jag använt masken som en vanlig mask har jag haft den på mycket längre än vad instruktionerna säger, 30 – 60 minuter har jag testat och det ger ett väldigt fint resultat. Har använt masken flera gånger under veckan, varje gång upplevde jag att British Rose Fresh Plumping Mask gav min hud lyster, och att huden kändes plumpad och go.

Min hud blev väääldigt len efter att ha använt denna mask, så jag provade att sova med den två nätter (utöver att ha använt masken som en vanlig mask), ska man göra det får man ta väldigt lite produkt annars blir det lätt kladdigt – vilket jag märkte snabbt så bara ett örngott hamnade i tvätten som tur var. Resultatet är detsamma, plumpad hud med lyster! What’s not to like about that?

The Body Shop tycker om att parfymera sina produkter, i vissa produkter är det ett problem men doften på British Rose Fresh Plumping Mask störde mig inte, och inte mina ögon heller trots att parfum/fragrance är ganska högt upp i INCI. Doften är helt klart rosor, men med inslag av citrus. Doften försvinner successivt och känns inte alls efter några minuter.

INCI: Aqua/Water/Eau, Glycerin, Propanediol, PPG-26-Buteth-26, PEG-32, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Alcohol Denat, Phenoxyethanol, Carbomer, Rosa Gallica Flower Powder, Parfum/Fragrance, Sodium Hydroxide, Caprylhydroxamic Acid, Rosa Canina Fruit Oil, Methylpropanediol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Disodium EDTA, Rose Extract, Benzyl Salicylate, Menthoxypropanediol, Limonene, Citronellol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, CI 14700/Red 4.

 • 5.5/10
  Applicering - 5.5/10
 • 5.4/10
  Mängd - 5.4/10
 • 6.1/10
  Pris - 6.1/10
 • 7.2/10
  Resultat - 7.2/10
6.1/10

The Body Shop British Rose Fresh Plumping Mask

British Rose Fresh Plumping Mask är vegansk och The Body Shop testar inte på djur, finns att köpa i butik och online hos The Body Shop.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer