TACK!

av Jenny Elisabeth
7 views
TACK! Den 13/3 2016 skrev jag mitt första inlägg på denna blogg vilket betyder att JennyElisabeth.se är nu 2 år gammal, det har sen dess blivit totalt 573 inlägg, 5 sidor och 315 kommentarer. Bloggen jag hade innan JennyElisabeth.se strulade mest, det var fel på servern, det var fel på temat, det var fel på något javascript osv osv. Det var alltid något fel så jag skapade en ny blogg.

JennyElisabeth.se

Jag vill tacka dig som läser och/eller kommenterar och ger mig feedback. Jag vill tacka dig som kanske följer mig i mina andra sociala kanaler. Vill tacka dig som kanske bara läser vart femte inlägg! Jag tycker det är så häftigt att jag på 2 år hunnit med allt detta, och att bli nominerad till Årets Skönhetsskribent 2017. Det är kämpigt vissa gånger men in the end är det värt det.

TACK!

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer