NOTD: H&M - Neo Noir

NOTD: H&M – Neo Noir

av Jenny Elisabeth
10 views

NOTD: H&M - Neo Noir

H&M – Neo Noir

Förra veckan skrev jag om H&M Beautys nagellack som jag köpt ett par stycken av, jag håller nu på att testa mig igenom dem jag köpt och jag har testat det grå som heter Cobblestones, och nu har jag testat det svarta som heter Neo Noir.

H&Ms lack kommer i en liten flaska som rymmer 8ml och dom kommer i flera olika färger och finishes, jag föredrar krämlack och Neo Noir är just ett krämlack. Ett krämlack har inget glitter eller skimmer utan är bara färg. Dom har ofta fin glans och ser lena ut. Neo Noir är svart, utan undertoner vad jag kan se. Precis som Cobblestones var det lätt att lacka med, det var lite skirt vid första lagret och behöver två lager för att bli opakt.

Som bas- och topplack använde jag Londontown Kur Nail Hardener & Base Coat och från samma märke Gel Genius Top Coat. Kombinationen av lack gav mig en hållbarhet på 5 – 6 dagar utan chippning, jag var inte så imponerad av Gel Genius Top Coat och söker fortfarande efter en Gel Setter (från Essie) ersättare, som ger den där lite fylliga looken som gel ofta har, Gel Genius Top Coat var tunt och visst, det gav högglans och bra hållbarhet, men nej, är inte imponerad.

H&Ms lack verkar återigen bara finnas i butik och inte online, de kostar 49,90 SEK.
0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer