Jenny testar: EVY Sunscreen Mousse SPF30

Jenny testar: EVY Sunscreen Mousse SPF30

av Jenny Elisabeth
8 views
Jenny testar: EVY Sunscreen Mousse SPF30

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR LYKO

Jag började med Isotretinoin igen den 20/4 och passande nog köpte jag en ny SPF produkt att testa då SPF är extra viktigt under den behandlingen, jag tänkte främst använda den på kroppen då jag oftast använder en dagkräm med SPF, nu har jag testat EVY Sunscreen Mousse och eftersom det officiellt är vår är det dags att plocka fram SPF, om du inte är en av dem som använder SPF året runt (som jag).

EVY Sunscreen Mousse SPF30, 189 SEK

EVYs formula är en unik och patenterad medicinteknisk teknologi som fördelas i det översta hudlagret istället för att lägga sig på ytan som traditionella solskydd gör. Därför försvinner inte EVY vid bad, svett eller handdukstorkning och skyddar effektivt i upp till 6 timmar. Förutom att skydda från solens strålar återfuktar moussen huden och bibehåller hudens fukt även vid havs- och poolbad.

Med en lätt och luftig konsistens så räcker en handfull mousse till en vuxen persons hela arm, när man gnider ihop händerna som är fulla av mousse blir moussen till en mer flytande och lättapplicerad kräm. En mindre mängd mousse ger ett minskat skydd. Moussen har ingen doft vad jag kan känna och den absorberas och torkar på ett par minuter. Absolut kladdfri!

EVY Sunscreen Mousse är mycket dryg i jämförelse med kräm och är lämplig för alla hudtyper men är speciellt bra för känslig hy. Den täpper inte till porerna och har funkat mycket bra på både kropp och i ansiktet. Jag var ju bara tvungen att prova den i ansiktet, och precis som på kroppen lämnar den ingen klibbig eller vit hinna. Jag har testat den under smink också och sminket påverkades inte negativt. EVY Sunscreen Mousse går också att använda i hårbotten och i hårtopparna, men det har jag inte provat.

Detta är ingen ny produkt på marknaden, tror den kom förra året. Men den är ny för mig och jag suckar lite över att jag inte provat den tidigare.

INCI: Aqua. Butane. Octocrylene. Propylene glycol. Palmitic acid. Diethylamino hydroxybenzoylhexyl benzoate. Stearic acid. VP/ Hexadecene copolymer. Isobutane. Butyl methoxydibenzoylmethane. PVP. Polysorbate 20. Triethanolamine. Hydrolyzed silk. Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine. Hydrolyzed Collagen. Tocopheryl Acetate. Sodium Ascorbyl Phosphate Glycerin. Dimethicone. Propane

EVY Sunscreen Mousse SPF30 finns att köpa bl a. hos Lyko och kostar 189 SEK för 150ml.

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer