NOTD: H&M - Go To Greige

NOTD: H&M – Go-To Greige

av Jenny Elisabeth
14 views

NOTD: H&M - Go To Greige

Jag jobbar mig igenom mina H&M Beauty nagellack och nu har turen kommit till Go-To Greige. Ett lack som är en perfekt blandning av grått och beige, därav greige. Jag har lackat två lager med Go-To Greige, och använt Kur by Londontown Nail Hardener & Base Coat och som topplack från samma märke, Protective Top Coat.

Lacket satt som vanligt i 5 – 6 dagar innan det började chippa, H&M’s lack är väldigt trevliga att lacka med och har ett bra pris på 49,90 SEK. Finns i butik och online, men ibland har de inte funnits online när jag velat kolla upp ett lack. H&M verkar vara osäkra på hur dom vill göra.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer