Recension: H&M Gel Studio

Recension: H&M Gel Studio

av Jenny Elisabeth
33 views
Recension: H&M Gel Studio

H&M Gel Studio

Jag har testat mig igenom de H&M Beauty lack jag köpte, och nu har jag testat H&M Beauty Gel Studio gelnagellack i nyansen Neo Noir. Gel Studio är ett gelnagellack som kombinerar intensiva nyanser med en gelfinish och som härdar utan UV-lampa. Bland nyanserna finns flera av deras mest populära färger ur det vanliga sortimentet samt en handfull exklusiva, nya färger.

En flaska innehåller 8 ml, Gel Studio lacken har samma breda pensel som de vanliga lacken och hade hållbarheten hos ett gel lack, lite tip wear på någon nagel efter ca 6 dagar, men i snitt har jag kunnat lacka naglarna med Gel Studio en dag och 8 – 9 dagar senare velat lacka om för att det då börjat chippa i hörnen. Gel Studio färglacket kändes tunnare än H&Ms vanliga lack, jag tyckte också att det luktade mer än vanliga lack. Nästan fränt.

Jag har lackat med Neo Noir främst och upplevde att det första lagret var blåtonat och väldigt streaky, lite svårt att få jämnt för penselns drag syntes lätt. Men det andra lagret jämnade ut allt. Men jag tycker inte att man riktigt får gel-effekten av Gel Studio, det blir inte samma fyllighet och utjämnande effekt på nageln som av t ex Essie Gel Setter topplacket. Plus i kanten för att det torkar fort!

Användning: Lacka två lager med Step 1 (färglacket), låt torka i 2 minuter och lacka sedan ett lager med Step 2 (topplacket).

H&M Gel Studio Nagellack

H&M Beauty är cruelty-free då det inte säljs i Kina och därför inte testas på djur. Jag kan inte nog mycket om INCI för att kunna utläsa om dessa lack är veganska eller ej.

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer