Linda Hallberg Cosmetics Blossom Oil

Linda Hallberg Cosmetics Blossom Lip Oil

av Jenny Elisabeth
9 views
Linda Hallberg Cosmetics Blossom Lip Oil

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR KICKS

I slutet på april släppte Linda Hallberg Cosmetics en ny produkt: Blossom Lip Oil. En multi-use olja för läppar och naglar. Jag var först inte så intresserad, men priset fick mig att ändra mig – jag trodde den skulle vara mycket dyrare, och eftersom den är multi-use så blev jag än mer intresserad.
Linda Hallberg Cosmetics Blossom Lip Oil

Linda Hallberg Cosmetics Blossom Lip Oil, 169 SEK/8ml

Blossom Oil beskrivs som “den bästa återfuktaren för torra läppar och nagelband“, den innehåller passionsfruktolja och äkta blåklintsblad som gör läpparna återfuktade, glossiga och synbart fylligare. Om man vill kan man måla läpparna med Linda Hallberg Cosmetics crayons och applicera Blossom Oil ovanpå för en glossig finish, man kan också använda Blossom Oil som grund för de multifunktionella pennorna för att vårda läpparna och en primereffekt. Linda tipsar också om att använda Blossom Oil som highlighter på kindbenen.

Linda Hallberg Cosmetics Blossom Lip Oil
Linda Hallberg Cosmetics Blossom Lip Oil

Flaskan rymmer 8ml och var större än jag trodde, 8ml låter lite lite. Men den är i perfekt storlek för att ha i handväskan tycker jag och det är alltid ett säljande argument för min handväska är som scouterna: alltid redo.

Oljan känns skön på läpparna, har ingen smak men en svag doft av vitt té och ibland kommer det med en bit av blåklintsbladen när man applicerar på läpparna. Just nu är mina läppar i hemskt skick pga behandling med Isotretinoin så dom behöver någon produkt på läpparna hela tiden och den här oljan gör jobbet bra. Det blir en fin glossig finish på läpparna av oljan och dom blir snabbt återfuktade!

Linda Hallberg Cosmetics Blossom Lip Oil

Jag gillar roll-on applikatorn, man får lagom med produkt och applikatorn gör det lätt att applicera oljan på nagelbanden utan att man får för mycket olja och gör att det blir kladdigt om fingrarna. På naglarna sjunker oljan in snabbt och lämnar ingen klibbig yta.

Linda Hallberg Cosmetics Blossom Lip Oil

Jag vet inte vad det är som gör det, men läpparna ser fylligare ut efter att jag applicerat oljan. Förutom att använda den på naglar och läppar så gillar jag också looken av att ha den på kindbenen (på bar hud), skitsnyggt!

Jag sa ju tidigare att jag trodde den skulle vara dyrare och att det var det som gjorde att jag inte var så intresserad, men när jag fick veta priset tyckte jag inte att den var så dyr. Och nu när jag använt den så har jag sett hur dryg den är, den kommer räcka länge!

Om du själv vill haffa Blossom Oil finns den på KICKS, i butik och online, och kostar 169 SEK

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer