Jenny testar: Kat Von D Brow Struck, Super Brow & Signature Brow

Jenny testar: Kat Von D Brow Struck, Super Brow & Signature Brow

av Jenny Elisabeth
10 views

Jag har testat nya brynprodukter från Kat Von D, puder, penna och pomada. Och en borste också. Jag är väldigt peppad på dessa produkter och hoppas att jag hittat nya favoriter!

Jenny testar: Kat Von D Brow Struck, Super Brow & Signature Brow

Kat Von D Brow Struck, Super Brow & Signature Brow

I april släppte Kat Von D sina efterlängtade brynprodukter, pomadan finns i 16 färger medan pennan och pudret finns i 7 färger (inga färgglada nyanser på dem). Bland nyanserna för pomadan finns de vanliga färgerna, men också vitt, gult, rött, blått osv. KvD släppte också två borstar, #70 Pomade Brow Brush och #75 Powder Brow Brush. Jag har testat borste #70 som är tillför pomadan, men jag har använt den till brynpudret också.

Jenny testar: Kat Von D Brow Struck, Super Brow & Signature Brow
Jenny testar: Kat Von D Brow Struck, Super Brow & Signature Brow

#70 Pomade Brow Brush

Jenny testar: Kat Von D Brow Struck, Super Brow & Signature Brow

#70 Pomade Brow Brush

Borsten är väldigt styv och har bra vinklar, den är inte lika fluffig som t ex en Sigma E65 Small Angle Brush som jag normalt använder till en pomade. Pomade Brow Brush ger perfekta linjer och var lätt att måla små strån med.

Nu kollar vi på själva brynprodukterna!

Jenny testar: Kat Von D Brow Struck, Super Brow & Signature Brow

Brow Struck Dimension Powder, Graphite

Jenny testar: Kat Von D Brow Struck, Super Brow & Signature Brow

Brow Struck Dimension Powder, Graphite (blixt)

Jenny testar: Kat Von D Brow Struck, Super Brow & Signature Brow

Kat Von D Brow Struck Dimension Powder, 200 SEK

Brow Struck Dimension Powder har något som inte många brynpuder har, nämligen ett reflekterande pigment som ska efterlikna ögonbrynens naturliga “glans“. Formulan är en 2-i-1 med bas + puder för att underlätta applikationen och hållbarheten, alltså ett vattenfast puder som sitter som berget. KvD rekommenderar att man applicerar Brow Struck med borste #75, den borsten har som små fåror för att brynens hårstrån ska glida emellan och ge en “måttlig, anpassningsbar täckning“.

Jenny testar: Kat Von D Brow Struck, Super Brow & Signature Brow

Här har jag fyllt i brynen med Brow Struck Dimension Powder, pudret är väldigt pigmenterat och var lätt att applicera. Jag har som sagt inte borste #75 som KvD rekommenderar att man applicerar brynpudret med, jag är lite sugen på att prova den borsten pga utförandet, men det är knappast ett måste att ha någon av KvD borstarna för att applicera brynpudret med. Brow Struck satt väldigt bra och smetades inte ut ens av blöta fingrar! Med ett micellärvatten krävdes det lite för mycket gnuggande för att ta bort pudret från huden, så jag använde en olja istället.

Jenny testar: Kat Von D Brow Struck, Super Brow & Signature Brow

Super Brow Pomade, Graphite

Kat Von D Super Brow Pomade, 195 SEK

För Kat är ögonbrynen den viktigaste delen i en sminkning, därför har KvD utvecklat Super Brow Pomade som har en ny och innovativ formula: krämig, hållfast och vattenfast. Den försvinner först när du vill att den ska göra det! Super Brow Pomade finns i 16 högpigmenterade nyanser för att man ska kunna få lika vågade bryn som KvD själv.

Med hjälp av nyanserna “White Out” och en annan valfri nyans, kan du skapa otaliga nyanser för att passa just dig. Och med nyansen “Bleach” får du en urblekt look.

Jenny testar: Kat Von D Brow Struck, Super Brow & Signature Brow

Här har jag fyllt i brynen med Super Brow Pomade, i mina ögon är den lite kallare än ABH Granite som jag annars använder. Den är definitivt krämigare och mer pigmenterad än Dipbrow Pomade, den var lite lättare att arbeta med och gick att blenda ut med borsten tills jag fått det resultat jag vill ha. Jag jämför denna pomada med ABHs pomada för det är den jag brukar använda, Super Brow Pomade sitter bättre än ABH pomadan tycker jag. Jag vet inte om den sitter i de utlovade 24 timmarna, men väl i 7 timmar (alltså tills jag ledsnade på att ha smink på mig och tog bort det). Något man behöver tänka på med denna pomada är att den är väldigt krämig och doppar man i borsten utan att tänka sig för får man upp för mycket produkt.

Jenny testar: Kat Von D Brow Struck, Super Brow & Signature Brow

Kat Von D Signature Brow Pencil, 200 SEK

Detta är Signature Brow Pencil i nyansen Graphite, den ser ganska skräckinjagande ut såhär. Men på brynen blir den en kall mörk nyans som passar bra till mitt svarta hår, alla produkter jag har är förresten i nyansen Graphite som är den mörkaste nyansen.

Signature Brow Pencil är precis och har världens första 1 mm x 1,5mm ellipsformad spets som är utformad för att måla tunna, fina linjer. Med långsidan kan man definiera brynen och med den smala fylla i dem för ett naturligt resultat. Signature Brow Pencil har en slitstark och vattenfast formula som ändå är flexibel och lätt att blanda in i dina egna ögonbryn.

Jenny testar: Kat Von D Brow Struck, Super Brow & Signature Brow

Här har jag fyllt i brynen med Signature Brow Pencil. Den är lite hårdare i formulan än ABH Brow Wiz, och håller mycket bättre. Formulan är verkligen slitstark och försvinner inte, eller suddas ut, om man kommer åt brynen med fingrarna under dagen. Pennan gav det minst pigmenterade resultatet, men kanske det mest… naturliga? Precis som de två andra produkterna sitter den bra på huden och det “kändes” lite som att den settade sig själv och efter några minuter var den orubblig.

Jenny testar: Kat Von D Brow Struck, Super Brow & Signature Brow

Här är en jämförelse av de tre brynprodukterna, KvD är ett av mina favoritmärken och dessa produkter förstärkte den känslan, min favorit… det är omöjligt att säga. Jag behöver testa dem ännu mer än vad jag gjort, men spontant/first impression så gillade jag nog pomadan mest, får jag öva lite kan det bli bra. Eller om man skulle kombinera pudret och pennan för att få ett mörkare resultat (som jag vill ha).

Kat Von D är ett cruelty-free märke, och samtliga produkter i detta inlägg är veganska! Vill du köpa någon av dessa produkter finns Kat Von D exklusivt hos Sephora här i Sverige.

2 kommentarer
0

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Emma P 29 maj 2018 - 19:26

Kul läsning! Jag är framför allt nyfiken på pudret…

svara
Jenny 29 maj 2018 - 19:27

Vad kul att du tyckte det! Pudret är trevligt, mer pigmenterat än andra jag provat.

svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer