Pride-bryn med Mood Crayons!

Pride-bryn med Mood Crayons!

av Jenny Elisabeth
3 views
Lite kortare inlägg idag, men det gör väl inget? Jag gjorde pride-bryn med mood crayons från Linda Hallberg Cosmetics. Har inte använt mina mood crayons så mycket, men såg en bild på Insta där någon annan gjort regnbågsbryn, tror till och med det var på Linda Hallberg Cosmetics Insta!

Jag ville prova själv i alla fall, för Pride Falkenberg är just runt hörnet ❤️?????

Jag har använt 6st crayons och en spolie för att försöka blenda färgerna lite, men jag var inte nog snabb så blendingen är inte den bästa, för crayonsen settar väldigt fort. I alla fall, jag började med Anger, och tog sen Likeable, Happy, Calm, Cool och till sist Daring. Början av brynet blev bra med blendingen tycker jag i alla fall, sen var det lite meh…

Pride-bryn med Mood Crayons!

Jag funderar på att gå på Pride Falkenberg som är 15 – 16 juni, och då ska jag definitivt sporta dessa bryn! Jag har ju lite tid på mig att öva ?

Linda Hallberg Cosmetics Mood Crayons finns att köpa hos KICKS och kostar 149 SEK/st eller 449 SEK för ett set med 5 crayons.
2 kommentarer
0

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Blubb Svensson 13 juni 2018 - 19:16

Snyggt som tusan!

svara
Jenny 13 juni 2018 - 19:43

Tack!

svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer