MOTD: Vardagssmink

Dagens makeup: Vardagssmink

av Jenny Elisabeth
11 views

Har en ny rutin för mitt vardagssmink, jag har lite nya produkter som snabbt blivit favoriter (det kommer ett inlägg om det också) och jag har testat no foundation och det jag gör nu är att jag använder en CC Cream som min syster tipsade mig om.

Det är en väldigt enkel rutin och går att fixa på 10 minuter, det som tar tid är fräknarna men jag tycker dom ger looken det där lilla extra så jag står ut! Alla produkter jag använder finns listade nedan som vanligt ?

BAS
Lumene CC Cream – Ultra Light (vegansk)

KINDER
Fenty Beauty Match Stix – Amber (vegansk), Starstruck

FRÄKNAR
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette – Cigar, Zwicky (vegansk)

ÖGONBRYN
NYX Cosmetics Control Freak Brow Gel (vegansk)

ÖGON
NYX Cosmetics Control Freak Brow Gel (vegansk, som mascara)

LÄPPAR
Kat Von D Everlasting Lip Liner – Skully (vegansk)
Kat Von D Studded Kiss Crème Lipstick – Slayer (vegansk)

2 kommentarer
0

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Blubb Svensson 13 juni 2018 - 19:15

Alltså wow vad naturligt det ser ut, avis! 😀

svara
Jenny 13 juni 2018 - 19:43

Äsch! ☺️ Var inte det, men tack ?

svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer