Favoriter för maj 2018

Favoriter för maj 2018

av Jenny Elisabeth
8 views
Favoriter för maj 2018

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Är något sent ute för en lista över favoriter för maj, men jag vill prata om dessa produkter. Vissa är nya för mig medan jag haft andra i min ägo ett bra tag. Det här blir lite en lista över produkterna jag sminkat mig med mest…

Favoriter för maj 2018

Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette: Linda Hallberg Cosmetics gör multifunktionella produkter, det vet fan och hans moster vid det här laget. Med den här paletten har du ögonskuggor, rouge, contour, brynskugga… möjligheterna är oändliga! Under maj har jag gjort fräknar med hjälp av Cigar och Zwicky, jag har blandat ihop dem på borsten (Linda Hallberg Cosmetics Liner Brush 300) och även använt skuggorna för sig när jag gjort mina fräknar för att få ett mer naturligt resultat. Fornax är också en favorit till brynen! Linda Hallberg Cosmetics är ett cruelty-free och veganskt märke!

Lumene CC Cream: En ny produkt i sminkbordet som har varit min go-to bas, den är lätt, har bra täckning för att vara en CC Cream och ger en halvmatt finish. Jag har lyckats ha den på i 7 – 8 timmar, och då har maj ändå varit en rätt varm (läs: svettig) månad så den borde egentligen glida runt på ansiktet. Vegansk.

Fenty Beauty Match Stix: Också en ny produkt för mig, jag köpte Fenty Beauty Match Stix Trio i nyansen Light 100, där Amber, Linen och Starstruck finns med. Amber används som contour för mig som är blek, Linen funkar som concealer och Starstruck är highlighter. Jag har mest använd Amber och Starstruck, Amber är gråbrun och ser väldigt bra ut på, Starstruck är en-på-gränsen-för-glittrig-highlighter, men det funkar! Jag har blendat ut Match Stix med en fuktig Beautyblender, är man för ivrig så blendas det ut och försvinner så man får se upp.

NYX Control Freak Brow Gel: Control Freak Brow Gel är kanske inte lika bra som ABH, men den är riktigt bra för priset tycker jag. Brynen hålls på plats och jag har även använt den som transparent mascara. Vegansk.

Kat Von D Studded Kiss Crème Lipstick: Eftersom mina läppar just nu lider jämt pga Iso, så bad jag i en grupp på Facebook om tips på krämiga svarta läppstift, och detta läppstift var ett av tipsen. Jag blev också tipsad om Viva La Divas svarta, men hade redan beställt KvD Studded Kiss så jag körde på det. Det är inte det krämigaste läppstiftet som finns, men det är krämigare än helt matta läppstift. Det krävs ett par lager, och gärna en lip liner har jag upptäckt, för full täckning. Har du testat någon av dessa produkter? Studded Kiss Creme Lipstick är veganskt.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer