Jenny testar: ACO Renewing Face Oil

Jenny testar: ACO Renewing Face Oil

av Jenny Elisabeth
75 views
Jenny testar: ACO Renewing Face Oil

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR APOTEKET

ACO Renewing Face Oil är en närande och lystergivande olja, med en bas på naturliga oljor från raps, ängskrasse och kokos. Förpackingen är klassiskt Apotekig med en mörk flaska, i glas med pipett.

ACO Renewing Facial Oil, 189 SEK

Jakten på lyster är evig, speciellt om huden torkas ut av medicin och ser allmänt glåmig och tråkig ut. Jag köpte ACO Renewing Facial Oil efter att ha läst om den och jävlar i min lilla låda, nu har vi lyster igen!

Oljan rekommenderas att användas morgon och kväll vilket jag gjort, den går att blanda i din kräm eller använda som den är. Jag har använt den under mina krämer för det är så jag gillar att använda oljor. Jag har också använt den under nattmasker. Eller så har jag avslutat hela rutinen med oljan och skippat kräm/nattmask, mest för att lager på lager känns klibbigt i den här värmen.

Jenny testar: ACO Renewing Face Oil

Oljan är milt parfymerad, doftar fräscht och inte starkt. Den är lätt i konsistensen och sjunker in snabbt, jag är lite sån – att jag lägger märke till konsistensen först. Renewing Face Oil beskrivs som intensivt närande, motverkar ålderstecken och ger en naturlig lyster. Den innehåller bara 7 ingredienser, en unik blandning av naturliga oljor från ängskrasse, raps och kokos samt antioxidanter som Q10 och E-vitamin.

Det enda jag märkt sen jag börjat använda den (1,5 veckaish) är att lystern i huden är där igen, huden känns återfuktad men jag kan obvs inte säga något om ålderstecken efter såhär kort tid.

ACO är ett cruelty-free märke och Renewing Face Oil är vegansk.
ACO Renewing Face Oil finns att köpa online hos diverse Apotek och kostar 199 SEK.

4 kommentarer
0

Du kanske tycker om

4 kommentarer

frugan e 1 juli 2018 - 16:45

Hej! Är den här nåt att ha om man lätt får oljig hud?

svara
Jenny 1 juli 2018 - 18:20

Hej! Olja funkar även för oljig hud rent generellt, den här oljan är lätt i konsistensen och sjunker in snabbt. Jag skulle säga att en oljig hy kan ha nytta av denna.

svara
frugan e 2 juli 2018 - 10:50

Tack 🙂 Värd att testa alltså 😀

svara
Jenny 2 juli 2018 - 12:14

Absolut! ?

svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer