Om du ska köpa en sak...

Om du ska köpa en sak…

av Jenny Elisabeth
9 views
Om du ska köpa en sak...

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR KICKS

Om du ska köpa en sak den här månaden så vill jag tipsa om min nya favorit body mist, som är cruelty-free OCH vegansk! Den kommer från märket Sol de Janeiro som är mest kända för sin Bum Bum Cream.

Sol de Janeiro Brazilian Crush Body Mist, 329 SEK

Brazilian Crush är en body mist där doften är inspirerad från Sol de Janeiros ikoniska Bum Bum Cream och kan användas var- och närsomhelst när du vill dofta sommar. Den går att använda på kroppen, i håret och på kläderna och doftar av pistasch och salt karamell.

Som brasilianer använder vi alla våra sinnen för att attrahera. En av våra mest väsentliga skönhetshemligheter är att vara cheirosa (sheh-rō-zah) som betyder att alltid dofta gott, från soluppgång till nedgång.

Förpackningen är i plast och flaskan rymmer 240ml, under den stora korken gömmer sig ett spraymunstycke som ger en fin mist – hade det här varit en ansiktsmist hade jag beskrivit den som att man blir återfuktad men inte blöt! Jag har en annan body mist hemma och den använder jag inte för hållbarheten på den är verkligen hemsk, Brazilian Crush däremot sitter mycket bättre på huden och doften håller sig intensiv de första timmarna och sen börjar den mattas av.

Sol de Janeiro är ett cruelty-free märke och har veganska produkter, här är en lista på vad som är veganskt. Sol de Janeiro Brazilian Crush finns att köpa hos KICKS, i butik och online, och kostar 329 SEK för 240ml, just nu har KICKS 15% rea med koden KICKS15!

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer