Vad jag köpt från Glossier

Vad jag köpt från Glossier + Cloud Paint swatches

av Jenny Elisabeth
11 views
Vad jag köpt från Glossier

REKLAMSAMARBETE MED GLOSSIER

När Glossier började skicka till Sverige ville jag prova ett par saker, du som följer mig på Instagram @jennyelisabeth.se, har nog redan sett vad jag köpte. Men i det här inlägget tänkte jag berätta mer om produkterna för nu har jag hunnit testa allt (typ).

Först gjorde jag en beställning på 5 produkter: Milky Jelly Cleanser, Solution tonern, Invisible Shield SPF30 som du hittar ett inlägg om här och en Cloud Paint i nyansen “Dusk”. Då Invisible Shield fick ett eget inlägg finns det ingen info om den produkten i detta inlägg.

Milky Jelly Cleanser: som jag skrev på Insta, så förstår jag inte riktigt namnet. Den är helt klart mer jelly än milky, det är en mjuk gel som lätt tar bort smink (har inte testat något vattenfast för jag äger inget vattenfast) och rengör huden och gör den absolut inte uttorkad och stram. Glossier säger “use on dry skin to dissolve away makeup and grime, or on wet skin as you start your day“, jag har använt den på torr hud oavsett om jag tagit bort smink eller startat dagen med den och jag tycker det funkar bra. Milky Jelly Cleanser finns i storlekar om 90ml och 177ml, kostar från 90 SEK, Milky Jelly Cleanser är vegansk.

Solution: På Glossiers hemsida kan man läsa att “Solution contains a particular 10% blend of three acid groups“, och det är AHA, BHA och PHA. Formuleringen får mig att tro att det sammanlagt är 10% syra i tonern och att det är uppdelat på de tre syrorna. Jag ska egentligen inte använda syra, men har testat den en gång – Glossier säger själva att efter 24 timmar sa 3 av 4 personer att huden kändes ren och att Solution verkade vara just en lösning. Efter 4 veckor ska man ha fått optimalt resultat. Solution kostar 240 SEK. Denna produkt är vegansk.

Boy Brow “Black”: Boy Brow är en “all-in-one brow fluffer, filler & shaper“, ett brynvax som är inspirerad av hårpomada och som är formulerad för att inte flagna eller stelna utan låta brynen vara rörliga samtidigt som dom formas på plats. Jag upplever att brynen hölls på plats och såg fylligare ut, black är en perfekt nyans för mig som både färgar hår och ögonbryn svarta. Boy Brow kommer i 4 nyanser och kostar 140 SEK.

Cloud Paint “Dusk” & “Beam”: Cloud Paint är ett krämrouge som kommer i 6 nyanser, jag har nyanserna Dusk och Beam (swatches nedan). Dusk beskrivs som en brunaktig nude och är en väldigt fin nyans, jag trodde den skulle vara för bronzig men det var den inte och den funkar bra som rouge på min bleka hy. Cloud Paint är en fyllig produkt som är pigmenterad och lätt att arbeta med, jag har testat att använda den på läppar och ögon också för en monokrom look. Cloud Paint kostar 160 SEK.

Vad jag köpt från Glossier

I min andra beställning köpte jag två produkter som jag egentligen ville köpa i den första beställningen men var osäker på. Det var Balm dotcom i “Coconut” och ännu en Cloud Paint i nyansen “Beam“.

Balm dotcom “Coconut”: Jag brukar inte gilla kokos, men den här doften är riktigt trevlig. Den är lite sötare än vad kokosdofter brukar vara. Balm dotcom är en multi-use produkt, du kan använda den på alla ställen som behöver lite extra fukt. På förpackningen står det “use on lips, on cuticles, on elbows, on your friend… anywhere that needs some love” vilket jag tyckte var lite gulligt. I tuben finns det 15ml, jag jämförde det med andra läppbalsam jag har (7ml – 10ml) och det verkade som lite först men det är en bra mängd. Balm dotcom kommer i 6 flavours och kostar 100 SEK.

Vad jag köpt från Glossier
Fr vänster: Beam och Dusk
Vad jag köpt från Glossier
Fr vänster: Beam och Dusk

Vill du testa något från Glossier, eller har du redan gjort det?

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer