Pressutskick från IDUN Minerals!

Nyheter från IDUN Minerals!

av Jenny Elisabeth
6 views
Pressutskick från IDUN Minerals!

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR LYKO

IDUN Minerals har släppt lite produkter som släpptes i maj och juni. Bland annat eyelinern Bläck, primern Iris, mascaran Magna som fått nytt utförande och en dual sponge som används till blotting och för att applicera primer, t ex primern Iris.

Jag har hunnit testa mascaran, och det kommer ett inlägg på den! Resten av produkterna kommer jag testa allt eftersom och hittar jag något kul så får du veta ☺️

Bläck Liquid Eye Pen, 179 SEK

Bläck har en definierad filtspets som ska göra det enkelt att skapa tunna och eleganta linjer, eller mer dramatiska och breda linjer om man vill. Formulan är intensiv och innehåller högrenade mineraler och kol. Bläck är 100% vegansk och kan användas av dig som använder linser.

Iris Face Primer, 265 SEK

Iris är en efterlängtad primer som ska hjälpa din makeup att sitta hela dagen, Iris har en silkeslen formula som är lätt att applicera. Primern innehåller aktivt kol som ska vara bakteriehämmande och är gråfärgad innan applikation, det gråa försvinner när man masserar in den i huden.

Magna Lengthening Mascara, 219 SEK

Magna Lengthening Mascara är gjord för att ge långa, separerade och fylliga fransar och är speciellt utvecklad för att även komma åt de kortaste fransarna. Den har en liten borste som är lite längre och som gör det enkelt att applicera mascaran. Formulan är krämig och ger längd och volym i några drag. Magna Lengthening Mascara är 100% vegansk och utvecklad för att passa alla.

Dual Sponge, 89 SEK

Med Dual Sponge är tanken att man lätt ska kunna applicera primer med sidan av silikon och med svampsidan kunna blotta huden om man får ett överflöd av olja under dagen.

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer