Beauty

Min makeup bag: travel edition

av Jenny Elisabeth
7 views
Min makeup bag: travel edition

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Det är semestertider även för mig som inte har ett jobb att gå till, semester för mig betyder att jag spenderar ett par veckor hemma i Oja (en by 5 mil utanför Haparanda i Norrbotten) hos mamma och pappa. När jag skriver detta inlägg den 2/7 är tanken att dom ska komma ner till Falkenberg, och jag hoppas att dom gjort det när inlägget postas den 13/7.

Det här inlägget kommer handla om min makeup bag, alltså sminket jag tar med mig för det är en mer komplett samling (men nu när jag skriver så ser jag ju att jag glömt inkludera ABH Brow Definer) än vad hudvården är då mycket av hudvården jag ska använda redan finns uppe i Oja.

Jag plockade på mig produkter som jag använt mer nu det senaste, men jag ska gå igenom dom med ett mer kritiskt öga för det är inte säkert att jag behöver allt – ofta blir det så att jag inte använder allt jag tar med mig för att jag blir mer… relaxed kan man säga ?med sminket och hudvården. Men ska du fara norrut rekommenderar jag att ta med hudvård åtminstone, och fokusera på produkter som återfuktar för luften är torrare högre upp i landet och jag själv brukar bli väldigt torr i huden.

Nog pratat! I min resenecessär finns det just nu…

BAS
BECCA Backlight Priming Filter
NYX Concealer Wand – Porcelain
NYX #NoFilter Powder – Alabaster (vegansk)
Hourglass Ambient Lighting Powder – Diffused Light (vegansk)

KINDER
Anastasia Beverly Hills Amrezy Highlighter
Fenty Match Stix – Amber, Starstruck
Glossier Cloud Paint – Beam, Dusk

ÖGONBRYN
Anastasia Beverly Hills Brow Definer – Granite
Glossier Boy Brow – Black

ÖGON
IsaDora Stretch Lash Mascara – Black (vegansk)

Jag tror att jag kommer skippa ett av pudren, om inte båda eftersom jag blir torr och jag gillar inte känslan av puder på torr hud riktigt. Och jag tror inte heller att jag egentligen -behöver- två highlighters, så jag tror jag kommer välja… åh, eh, jag vet inte! Jag måste testa om Starstruck passar färgmässigt med Beam och Dusk som jag tänkt använda som rouge, på läpparna och som ögonskugga. Jag använde nästan alla av dessa produkterna i en sminkning i måndagens inlägg om du vill se hur dom ser ut på. Vad brukar du ta med dig när du reser?

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer