Jenny testar: IDUN Minerals Magna Lengthening Mascara

Jenny testar: IDUN Minerals Magna Lengthening Mascara

av Jenny Elisabeth
17 views
Jenny testar: IDUN Minerals Magna Lengthening Mascara

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR FÖR LYKO

Jag har testat IDUN Minerals Magna Lengthening Mascara som till skillnad från sin syster har en lång och smal borste för att man lättare ska kunna applicera mascara på kortare fransar. Detta gjorde IDUN med önskemål från den asiatiska marknaden.

IDUN Minerals Magna Lengthening Mascara

Själv brukar jag gilla större borstar då jag upplever att de flesta tunnare borstarna är i plast med minipiggar och det kan jag bara inte med, Magna Lenghtening är inte i plast – den där typen med små plastpiggar tänker jag på – utan är i borst. Hylsan är svart med detaljer i silver, Magna #1 har också en svart hylsa men detaljer i rött, Magna #1 har även en böjd borste och ger volym med några svep. Har skrivit ett inlägg på Magna Mascara som du kan läsa här.

Utan mascara
Med mascara
Jenny testar: IDUN Minerals Magna Lengthening Mascara
2 lager mascara

Till skillnad från Magna Mascara så får fransarna volym men på ett nättare sätt, det är inte lika mycket spindelben över dem som med Magna #1. Borsten är lätt att manövrera och det blir inget till lite kladd på ögonlocken vid applicering, jag börjar förstå detta med små borstar nu. Min andra favoritmascara, IsaDora Stretch Lash, är också modell mindre och längre.

Hur satt den då?
Jo, den satt väldigt bra. smulade inte under ögonen och var också enkel att ta bort med lite micellärvatten. Jag testade mascaran utan annat smink och glömde då av att jag hade mascara på mig vilket gjorde att jag gnuggade mig i ögonen lite, men det påverkade inte mycket. Magna Lengthening Mascara har potential till att bli en favorit för mig!

IDUN Magna Lengthening Mascara finns att köpa online och i butik och kostar 219 SEK.

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer