Mitt mående, min semester och vad jag gör just nu

Mitt mående, min semester och vad jag gör just nu

av Jenny Elisabeth
4 views
Jag är på semester just nu som du kanske vet, men lusten att blogga finns där – jag har dock inte tillgång till något beauty material direkt så detta inlägg blir mer av en life update.

JennyElisabeth.se

Mitt mående har varit risigt i några veckor och jag har inte haft någon direkt lust till något, jag är 100% säker på att min dipp berodde på att jag tog Isotretinoin för nu när jag slutat mår jag mycket bättre. Jag tvingade fram inlägg, här och på Insta, de sista veckorna med Iso och även om jag kanske inte har så många nya ideér på inlägg nu så mår jag bättre och det är det viktigaste.

Jag fick toppenstöd av Katja, @saturdayshelfie, tack fina ?

Det här är min vy, förutom tvn som är rakt fram, när jag sitter i fåtöljen i vardagsrummet hos mamma och pappa. Blomman bredvid mig har väldigt fina blad, mamma sa att jag kan lyfta upp den och kolla vad den heter men jag vågar inte riktigt – vill inte ta sönder den.

Jag har postat lite stories på Instagram, @jennyelisabeth.se, med bilder från huset och så.

Mitt mående, min semester och vad jag gör just nu

I onsdags var vi på en turné till Luppio berget, Övertorneå och Överkalix. Här är en av bilderna från Luppio, det var runt 30° och solen stekte på som bara den. Jag hade behövt ta med EVY Sunscreen Mousse för man svettas så mycket och Invisible Shield i ansiktet försvinner snabbt och det gör min ACO spray på kroppen också…

Mitt mående, min semester och vad jag gör just nu

På kvällen åt vi lax, färskpotatis och gräslöksdoppa till middag, och här är efterrätten – vaniljglass med jordgubbar från det egna jordgubbslandet. Fy fan så gott det var!

Jag kommer vara hos mamma och pappa till den 9/8, och jag vill be dig om en tjänst… om du har en idé för ett inlägg, antingen till bloggen eller Insta, kommentera gärna på detta inlägg! Jag behöver all hjälp jag kan få.

Vad har du gjort/ska du göra på din semester?

Du kanske tycker om

4 kommentarer

Nathalie 7 augusti 2018 - 21:38

Vilket härligt landskap! Hoppas att du känner att dippen börjar försvinna ordentligt nu 🙂

svara
Jenny 8 augusti 2018 - 11:00

Jo, det är fint här uppe 🙂 Dippen är helt borta nu!

svara
Lillemor Grönblad 7 augusti 2018 - 22:42

Jag har börjat ett nytt jobb så jag har inte haft någon semester i år, till helgen ska jag åka till Ullared och shoppa med mina tjejer, det ser jag fram emot 🙂

svara
Jenny 8 augusti 2018 - 11:01

Gekås är inte så långt ifrån där jag bor (Falkenberg), brukar vara där ett par gånger om året 🙂

svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer