Semestern är slut - för denna gången

Slut på semester – för denna gången

av Jenny Elisabeth
5 views
Det är slut på semester nu, imorgon flyger jag hem igen och återgår till det vanliga schemat med boendestöd, kurator och sånt. Jag har varit flitig med kameran men har inte fotat så mycket omgivningar så mycket som produkter, men här är ett par foton jag tagit. Den sista bilden är från Sofiero.

Har också en fråga till dig, det står rätt still i huvudet på mig så om du har en idé till ett blogg- eller Instainlägg kanske du kunde kommentera på detta inlägg om vad du vill se? Just nu har jag inga ideér alls. Tack ?

Semestern är slut - för denna gången

Semestern är slut - för denna gången

0 kommentarer
0

Du kanske tycker om

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder kakor för att bjuda dig på den bästa upplevelsen här på bloggen. Antar att du vill ha en kaka? Men vill du inte ha en kaka kan du skippa den. OK Läs mer